Rize’de Protokol Çay Üreticileri İle Buluştu
03.08.2022 - 09:28RİZE’de ikinci sürgün yaş çay alımları sürerken Vali Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çay İşletmeleri Genel Müdürü (ÇAYKUR) Yusuf Ziya Alim üreticilerle buluştu.
- 0
- 0
- 827
RİZE’de ikinci sürgün yaş çay alımları sürerken Vali Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Çay İşletmeleri Genel Müdürü (ÇAYKUR) Yusuf Ziya Alim üreticilerle buluştu.
Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un yeni başkanı İbrahim Turgut, takımın milli kalecisi Gökhan Akkan’ın ayrılacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
RİZE'nin Samistal Yaylası'na çıkan şarkıcı Aleyna Tilki, eline aldığı tabancayla ateş ettiği anlara ait görüntüyü, sosyal medya hesabından 'Bang bang' notuyla paylaştı.
Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK, tanıtım ve havacılık etkinlikleri kapsamında Rize'de gerçekleştireceği gösteri uçuşu için prova yaptı.
RİZE’de jandarma ekiplerince son 1 ayda gerçekleştirilen operasyonlarda, çok sayıda ruhsatsız tabanca, tüfek, mermi, kaçak sigara ve uyuşturucu madde ele geçirildi, haklarında adli makamlarca haklarında arama emri bulunan 30 kişi de yakalandı.
KARAYOLU İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR - TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM BAKIM VE ONARIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Son olarak Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü görevini üstlenen Uğur Minder, Kastamonu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ''Fındık alım fiyatı ortalama 54 lira olarak açıkladık, bereketli olsun" dedi.
Rize'de sütlacın üzerine kadayıf ve fındık konularak servis edilen 'turbo' tatlısı yörenin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor.
RİZE MERKEZ CUMHURİYET ORTAOKULU DIŞ CEPHE MANTOLAMA VE GENEL ONARIMI İŞİ - RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ - MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI - BAKAN YARDIMCILIKLARI
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Her şey iyi gidiyor, eksik transferi de yaparsak en azından lig başlamadan transferi bitirmiş oluruz” dedi.
RİZE’de 2 şehir içi dolmuşunun çarpıştığı kazada, 17 yolcu hafif yaralandı.
Rize'nin Güneysu ilçesinde 27 yaşındaki Mehmet Çetin, yerden yaklaşık 20 metre yükseklikte 4 ağacın gövdesine çelik vidalalarla sabitlenmiş 6 metrekarelik ev yaptı.
Rize'den yılın 6 aylık döneminde 25 ülkeye yapılan çay ihracatı, 4 milyon 749 bin 567 dolara ulaştı.
RİZE Organize Sanayi Bölgesi'nde seri üretime geçen tesiste; çay çöpünden mangal kömürü elde edildi, çıkan metan gazı ile de elektrik enerjisi üretildi. Tesisin dünyada bir ilk olduğunu belirten Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Bu bizim için gurur kaynağı. Çay çöpünden mangal kömürü, bu çöpün metan gazından elektrik, çöpün sıvısından da organik gübre ile odun sirkesi elde ediliyor" dedi.
NERVÜRLÜ DEMİR VE HASIR SATIN ALINACAKTIR
RİZE MERKEZ KÖMÜRCÜLER ORTAOKULU - DIŞ CEPHE ONARIMI İŞİ - RİZE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ - MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI - BAKAN YARDIMCILIKLARI
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR - RİZE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
