Rizem Kültür ve Turizm Derneği'nde Canca Yeniden Başkan Seçildi
04.02.2022 - 14:58Rizem Kültür ve Turizm Derneği'nin 5. olağan genel kurulunda mevcut başkan Demir Dursun Canca güven tazeledi.
- 0
- 0
- 764
Rizem Kültür ve Turizm Derneği'nin 5. olağan genel kurulunda mevcut başkan Demir Dursun Canca güven tazeledi.
Rize’nin Çayeli ilçesinde yıllardır gündeme gelen ve binaların arasında bulunduğu konum nedeniyle çokça eleştiri alan yüksek gerilim hattı elektrik direğini kaldırmak için çalışma başlatıldı.
Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenecek olan Dağ Kayağı Şampiyonası 10-13 Şubat tarihleri arasında Rize’nin İkizdere İlçesi’ne bağlı Cimil Köyü-Kaçkar Dağları’nda gerçekleşecek.
SAMSUN'da, Milli Mücadele'nin simge eserlerinden, Atatürk Parkı'ndaki Onur Anıtı'na halat bağlayıp, çekmeye çalıştığı öne sürülen 2 kişi, gözaltına alındı.
BOLU'nun yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Bolu-Seben-Kıbrıscık ilçeleri yolunda biriken karların ağırlığından çok sayıda ağaç devrildi. Karayolları ekipleri ise ağaçları kaldırdı.
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 6 Şubat Pazar günü Adana Demirspor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, her geçen gün iyiye gitmelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "İnşallah Adana Demirspor maçı ile daha iyi bir Rizespor izlettireceğimizi düşünüyorum." dedi.
SAMSUN'da, otomobiliyle kırmızı ışıkta beklerken 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayan Yasin Yıldırım (26), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
ANKARA Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ın, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren annesi Ayşe Yılmaz (77), Trabzon’un Araklı ilçesinde toprağa verildi. Cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.
Rize Belediyesi, toplamda 8 kilometrelik mesafeye sahip olacak Rize sahil bisiklet ve yürüyüş yolu projesinde 2. etap çalışmalarının başladığını açıkladı.
Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, omicron varyantıyla birlikte son günlerde şehir genelinde vaka sayının çok yüksek rakamlara ulaştığını belirterek, "Bu süreci sağlıklı atlatmak istiyorsak mutlaka aşılarınızı yaptırın" dedi.
ARTVİN Devlet Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nde H.G. (59) adlı hasta, odasına girmeye çalıştığı ruh sağlığı ve sinir hastalıkları uzmanı Dr. Uğur Çıkrıkçılı'ya bıçak çekip, saldırmak istedi. Güvenlik görevlilerinin etkisiz hale getirdiği H.G., polise teslim edildi.
Çaykur Rizespor, Portekizli Gedson Fernandes ile kiralık olarak anlaşma sağladı.
İLLER BANKASI AŞ TRABZON BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 24 AY SÜRELİ 33 (OTUZÜÇ) PERSONEL İLE MALZEMESİZ TEMİZLİK VE TABLDOT HİZMET ALIM İŞİ-İLLER BANKASI ANONİM ŞİRKETİ TRABZON BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Transfer döneminde sessiz şekilde ilerleyen Beşiktaş, Galatasaray'ın istediği Gedson Fernandes'i transfer etti. Yıldız futbolcu sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor forması giyecek.
Rize Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Yaşanabilir bir Dünya için Tabiata Dönüş" ve "Avrupa'da Lazer Kesim ve Modelleme Stajı" adlı Erasmus projesi ile öğrencilerine, Portekiz'de staj yapma imkanı sağladı.
Çayın başkenti Rize’de gözler üreticilerin 2022 sezonundan önce çıkarılmasını istedikleri Çay Kanununa çevrildi.
Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, “Cüneyt Çakır‘ı benim maçıma kimse veremez. Versinler o maça takımı çıkartmayacağım, 3-0 mağlup olayım. Cüneyt Çakır Türk futbolundan çıkmalı. Başka türlü Türk futbolu kurtulmaz” dedi.
Çaykur Rizesporlu futbolcu Loic Remy, Kulüp Başkanı Tahir Kıran’ın kendisi ile ilgili yaptığı, “Loic Remy hiçbir şekilde sözleşme feshine yanaşmıyor. Bundan böyle asla Rizespor forması giymeyecek” açıklamayı sosyal medya hesabından sözleşmesini hatırlatarak, kalem ve kağıt ekleyerek paylaştı.
Çaykur Rizespor takım kaptanı Selim Ay, “Bizi, o samimi muhabbetimizi bozmaya çalışan hiç kimseye izin vermeden Allah’ın izniyle aynı şekilde devam edeceğiz. Her bir maç üstüne koyarak, ilerleyen yıllarda da bunu yansıtıp, yenilmez, yıkılmaz bir Çaykur Rizespor camiası herkese izleteceğiz” dedi.
