Adana'da 4,5 büyüklüğünde deprem
24.06.2025 - 10:38Adana'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
- 0
- 0
- 985
Adana'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Trabzon'da yatağa bağımlı emekli sınıf öğretmeni Emine Ersoy'un (67), gidip göremediği yaylaların görüntüsünü kendisinden istemesinden etkilenerek, dron çekimlerine ağırlık veren sınıf öğretmeni Muhammet Uludüz'ün (50) 4 mevsim farklı açılardan kayda aldığı doğa görüntüleri, meslektaşının yanı sıra gurbetçilerin de sıla özlemini dindiriyor.
İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden yapımcı Ahmet Selim Tuncer'in (66) cenazesi, memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde toprağa verildi.
Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik Başkan Vekili Ercan Ayhan, kentin yaylalar, Mavigöl ve Göksu travertenleri sayesinde artan turizm hareketliliğine Giresun Adası'nın da önemli katkı sunacağını bildirdi.
Düzce'nin Akçakoca ilçesinde, ismini, UNESCO tarafından 2013'te Dünya Mirası Geçici Listesi'ne dahil edilen Ceneviz Kalesi'nden alan plajın mavi bayrak alması dolayısıyla program düzenlendi.
Akçaabat Belediyesi Başkanı Osman Nuri Ekim, ilçedeki geleneksel yaz kurslarının süreceğini belirterek, “Sanat ise ruhun ifadesidir; düşünen, üreten ve estetik bakış açısına sahip bireyler yetiştirmenin yoludur.
BOLU'ya okul gezisine gelen 8'inci sınıf öğrencisi E.T. (15), otel odasında iddiaya göre öğretmeni G.Y. (42) tarafından taciz edildi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Yozgat'ta 80 dönüm alanda kurulacak güneş enerji santraliyle üniversitenin yıllık enerji ihtiyacını 2 katını üreteceklerini açıkladı. Yılmaz, "Günde 6 megavatlık bir tesis olacak. Üretilen fazla enerji sisteme aktarılacak" dedi.
Yaz aylarında güneş gözlüğü kullanmanın önemini vurgulayan Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ahmet Kalkışım, "Gözlük seçiminde güneş gözlüğünün renginden çok ultraviyole koruması olması, aynı zamanda polarize dediğimiz yansıyan ışığı engelleme özelliğinin bulunması gerekiyor" dedi.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, İsrail’in İran’a yönelik saldırısının ardından sıranın Türkiye’ye geldiğini belirterek, “Sıra Türkiye'ye geliyor değerli kardeşlerim.
Dünya pazarından yoğun ilgi gören Türk somonu, son yıllardaki üretim ve ihracat başarısını yeni hasat sezonunda da sürdürüyor.
Rize’nin Ortapazar, Tuğlalı, Üçkaya, Düzköy ve Yolüstü köylerinden geçen Sahur Deresi’nde taşkın riskini azaltmaya yönelik ıslah çalışmaları aralıksız sürüyor.
Karadeniz'in köklü geleneklerinden biri olan yayla göçü, Trabzon'un Şalpazarı ilçesindeki son göçlerle birlikte tamamlandı.
Zonguldak'ta idrarında kan fark edilen ve huzursuzluk belirtileri gösteren kedi ameliyata alındı. Ameliyatla kedinin mesanesinden 2 santimetrelik taş çıkarıldı.
Samsun'da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali'nde canlı heykel performans sanatı sahneleniyor.
Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin dördüncü durağı olan Samsun'da açılan "Milli Mücadele Sergisi"nde Atatürk'ün orijinal üniforması ile o döneme ait bazı eşyalar sergileniyor.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) birinci oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) sona erdi. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde sınava giren adaylar ise duygu ve düşüncelerini aktardı.
Tokat’ta nisan ayındaki zirai don, başta kiraz olmak üzere birçok meyvede yüzde 100 zarara yol açtı.
Çorum'da bir haftadır haber alınamayan 69 yaşındaki Hüseyin Topal'ın bulunması için çalışma yürütülüyor.
Samsun'un Bafra ilçesinde yaşayan 62 yaşındaki Adem Topçuoğlu, 44. kez üniversite sınavına katıldı.
