ÇAYKUR yaş çay kampanyası ne zaman açılıyor?
05.05.2023 - 18:492023 yılı çay sezonunun başlamasına az bir zaman kala yaş çay kampanyasının ne zaman başlayacağı vatandaşın merak konusu oldu.
- 1
- 0
- 3632
2023 yılı çay sezonunun başlamasına az bir zaman kala yaş çay kampanyasının ne zaman başlayacağı vatandaşın merak konusu oldu.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dün akşam saatlerinde 5 kişinin öldüğü, 36 kişinin de yaralandığı belediye otobüsü kazasında yaralanan yolcular kazanın şokunu yaşıyor.
Spor Toto 1. Lig’in 36. haftasında görev alacak hakemler belli oldu. Çaykur Rizespor'un pazar günü sahasında oynayacağı Tuzlaspor maçında hakem Burak Pakkan düdük çalacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaş çay taban fiyatını desteklemeler ile birlikte 11 lira 30 kuruş olarak açıkladı. Yaş çay taban fiyatının açıklamasından sonra mitinge gelen Rizeli çay üreticileri memnuniyetlerini dile getirdi.
Giresun'un iç bölgelerdeki ilçeleri ile Sivas'la ulaşımının sağlandığı ana güzergahta yer alan ve toplam uzunluğu çift tüp şeklinde 11 bin 810 metre olan tünelin tamamlanması sevinçle karşılandı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan yeni acil servis yakın zamanda hizmete başlayacak.
ÇAYKUR Genel Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan Millet İttifakı temsilcileri, ÇAYKUR ve çalışanlarının mevcut sorunlarını çözüme kavuşturacaklarını belirttiler.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 12. sınıf öğrencileri için devam zorunluluğunun kalktığını duyurdu.
Tarihi İpekyolu üzerinde yer alan ve birçok medeniyete ev sahipliği yapan Erzincan'da, Kültür ve Turizm Bakanlığı yatırımıyla yapımı tamamlanan müze, ziyaretçilerini binlerce yıllık yolculuğa çıkarmak için gün sayıyor.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ordu'da Kıbrıs gazisi Ömer Özkurt'u evinde ziyaret etti.
Ordu'nun Ünye ilçesinde tartıştığı erkek arkadaşını tabancayla vurarak öldüren kadın cezaevine gönderildi.
Artvin’de her yıl geleneksel olarak düzenlenen boğa güreşleri festivalleri başladı.
Gümüşhane’de dağcılar ramazan ayının ardından başladıkları doğa yürüyüşlerinin ilkinde 4 mevsimi aynı günde gördükleri zirvelerle dolu, yeşil ve beyazın bir arada olduğu yürüyüş gerçekleştirdi.
Türkiye ve Avrupa’nın en uzun, dünyanın ise 3. en uzun tüneli olan Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerindeki Yeni Zigana 3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılacak.
Doğu Karadeniz havzasında, su kıtlığının önüne geçip, kuraklığa erken tedbir almak için Tarım ve Orman Bakanlığı’nca ‘Kuraklık Yönetim Planı’ hazırlanmaya başlandı. Çalışmada yer alan bilim insanlarından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Ağırbaş, “Türkiye’nin 112 milyar metreküp su varlığının yüzde 40’lık kısmı daha evlere gelmeden şebekelerde ciddi kayıplara uğruyor" dedi.
Çayeli Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Gülizar Kabataş, ders ve okuldan sonraki artan zamanını ilçede kuzeni Mesut Kabataş’a ait elektronik ve telefon mağazasında yardım ederek geçiriyor.
Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, Kıbledağı Hacı Hafız Yusuf Yılmaz Camii çevresinde yenilikler yapacaklarını belirterek, "Kıbledağı mesire alanına restoran yapıyoruz" dedi.
Rize’nin Çayeli ilçesinde yaşayan 45 yıllık sepet ustası Bekir Hervenik, unutulmaya yüz tutan sanatını yaşatmaya devam ediyor.
Bedeni kadavra olarak Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne bağışlanan Gazeteci Mehmet Güner’in cenazesi vefatından 4 yıl sonra toprağa verildi.
Ordu'nun Çambaşı Yaylası'nda hava sıcaklıklarının düşmesiyle kar yağışı etkili oluyor.
