Otomobil bariyere çarpıp devrildi: 2 yaralı
21.10.2025 - 11:46Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bariyere çarpıp şarampole devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 7724
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde bariyere çarpıp şarampole devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Kadınlarda adet düzensizlikleri, kasık ağrısı, ara kanamalar, ilişki sırasında ağrı, karında şişlik veya sürekli yorgunluk hissi gibi belirtilerin çoğu zaman normal kabul edildiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Nilay Yolcu Van, "Bu tür şikayetler hormonal değişiklikler ya da stresle ilişkilendirilip göz ardı ediliyor.
Türkiye'nin en fazla yağış alan ili konumundaki Rize, 19-21 Eylül'de metrekareye düşen 355 kilogram yağışla 1977'den bu yana ölçülen en yüksek değere ulaştı.
Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme karşılaşmasında 22 Ekim Çarşamba günü, saat 20.00'de sahasında RAMS Başakşehir ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor rakibiyle 21. kez kozlarını paylaşacak.
Ordu'nun Altınordu ilçesinde çatlakların oluştuğu ve zeminde kaymaların meydana geldiği 2 bina güvenlik amaçlı tahliye edilerek, mühürlendi.
Karabük’te, kaldırıma çarpan motosikletin ehliyetsiz sürücüsü U.K. (16) yaralanırken, beraberindeki Berrak Doğdu (17) hayatını kaybetti.
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Nükleer Radyasyon Dedektörleri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (NÜRDAM), dünyanın ilk gazlı fotokatot tabanlı alev dedektörü geliştirildi.
Yazar ve oyuncu İclal Aydın, 'Ama Değil, Rağmen' adlı tek kişilik oyunuyla, Rize'de tiyatroseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Rize'de haklarında 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şahıs yakalanarak, cezaevine gönderildi.
Rize'nin İkizdere ilçesinde şehit Sultan Kan'ın babası Dursun Kar'ın cenazesi toprağa verildi.
Rize'nin Hemşin ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin yararlanabileceği materyal toplandı.
Ordu'da özel yöntemlerle hazırlanan ve coğrafi işaret belgesiyle tescillenen 'Ordu tostu'nun ünü dünyaya yayıldı.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Şırnak'ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Trabzon’un Of ilçesinde düzenlenen Off-Road Festivali, adrenalin dolu anlara sahne oldu.
Bolu’da babası ve ağabeyiyle yaya geçidinden yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı H.M.B. (4) yaralandı. Kaza, yayalara yol veren başka bir aracın kamerasına yansıdı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), Türkiye'deki üniversitelerin akademik performansının sıralandığı Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) University Ranking by Academic Performance Laboratuvarı (URAP) sıralamasında 10 sıra yükselerek 39. basamakta yer aldı.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Gazze’deki insanlık dramıyla ilgili, “2 yıldan bu yana soykırım suçunun bütün unsurları Gazze’de işlendi. Okullar bombalandı.
Ordu’da hamsi fiyatlarının 70 liraya kadar düşmesi vatandaşların yüzünü güldürdü.
Rize’de kapısının sürekli zorlandığını fark eden vatandaş, evinin cephesine kapıyı gören güvenlik kamerası kurunca zorlayanın hırsız değil ayı olduğunu gördü.
