Kuzey Marmara Otoyolu'da zincirleme kaza: Çok sayıda ölü ve yaralı var
28.12.2023 - 09:50Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 57 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 6438
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 57 kişi yaralandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekiplerince denetim gerçekleştirildi.
Trendyol Süper Lig'in en düşük yaş ortalamasına sahip ekiplerinden Çaykur Rizespor'un teknik direktör İlhan Palut, genç kadrolarda dönüşüm yapmanın çok büyük bir hadise olmadığını belirterek, "Çünkü oyuncuların arasındaki makaslar, olmazsa olmaz oyuncu sayısı çok fazla değil. Oyuncular periyottaki form durumlarına göre sahada yer alıyor veya alamıyor, belki sonradan giriyorlar." dedi.
Trendyol Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta mağlup olmayan Çaykur Rizespor, bu sezonki en uzun yenilmezlik serisine imza attı.
Samsun'un Bafra ilçesinde otomobil devrildi, sürücüsü kaza yerini terk etti.
TBMM Genel Kurulunda görüşülen ekonomiye ilişkin kanun teklifinin, çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesini öngören 55. maddesi kabul edildi.
Artvin’de meydana gelen heyelanda dev kayaların seyir halindeki otomobile çarpması sonucu bir kişi yaralandı.
Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kayıp 7 kişilik mürettebatını arama çalışmaları 38 gündür devam ediyor.
Rize Ayder KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda ikinci kez asansör paniği yaşandı. KYK, 'asansör düştü' iddialarını reddetti.
Çaykur Rizespor'da, Trendyol Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı son 4 maçta 8 kez fileleri havalandıran Arjantinli forvet Adolfo Gaich, yükselen performansı ile dikkat çekiyor.
Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç, yılın son maçında galip gelemedikleri için üzgün olduklarını dile getirerek, “Mücadele dozu yüksek, seyir zevki düşük bir maçtı” dedi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında 'Cumhuriyet’in 100. Yılında Temel Bilimler' konulu panel düzenlendi.
Ağrı'da, İl Özel İdaresi'ne bağlı kepçenin uçurumdan düşmesi sonucu hayatını kaybeden 4 kişinin de cesedine ulaşıldı.
Çaykur Rizespor’un 27 yaşındaki futbolcusu Benhur Keser, TFF 1. Lig'in geçtiğimiz yıllara oranla daha çekişmeli olduğunu, Süper Lig'de ise ilk kez oynadığını dile getirdi. Kasımpaşa maçına odaklandıklarını ve lige verilecek devre arasına mutlu girmek istediklerini söyledi.
Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, tütün ürünlerinin vergilendirilmesine ilişkin yöntemi yeniden ele alarak, bu yolla elde edilen Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) gelirlerini de artırmayı öngörüyor.
Rize'nin Çayeli ilçesinde inşa edilen sahil dolgu alanında üst yapı çalışmaları devam ediyor.
Prof. Dr. Pınar Sökülmez Kaya, glutensiz diyetin herkes için uygun olmayabileceğini, bazı kişilerde sağlık sorunlarına yol açabileceğini, bu nedenle diyetisyene danışılarak uygulanması gerektiğini söyledi.
Tokat'ın Niksar ilçesinde dereye devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin kayıp 7 kişilik mürettebatını arama çalışmaları 35 gündür devam ediyor.
Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında 25 Aralık Pazartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, "Çok zor bir karşılaşma olacak. Enerjimizi ve camianın pozitif bakışını sürdürme, puan veya puanlar kazanma adına bizim için çok önemli bir maç olacak." dedi.
