Rize'de Atmaca Güzellik Yarışması Düzenlendi
15.11.2025 - 18:23Rize'de düzenlenen 'Atmaca Güzellik Yarışması' renkli görüntülere sahne oldu.
- 0
- 0
- 1614
Rize'de düzenlenen 'Atmaca Güzellik Yarışması' renkli görüntülere sahne oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen askeri kargo uçağında şehit olan Hava Uçak Bakım Astsubay Kıdemli Başçavuş Nuri Özcan'ın Karabük’te yaşayan babası Mehmet Özcan’ı telefonla arayarak taziyede bulundu.
Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da kar yağışının etkisini göstermesiyle birlikte Büyükşehir Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmalarına başladı.
Şiddetli rüzgarda dalgalanan Türk bayrağına konmakta ısrar eden karga, ilginç görüntüler oluşturdu.
İstanbul Beşiktaş'ta yedikleri yemeğin ardından zehirlenerek hayatını kaybeden 2 çocuk ve anne toprağa verildi.
Bolu İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, yolcu otobüslerinde sivil denetim gerçekleştirerek sürücü ve yolcuların kurallara uyup uymadığını kontrol etti.
Trabzon'da trafik levhalarını güncellemek için tüm ilçelerde eş zamanlı çalışma başlatılacak.
Kastamonu'da sisle birleşen sonbaharın oluşturduğu renkler, dronla görüntülendi.
Haftalardır sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan başarılı oyuncu, dün yapılan antrenmanla sahalara dönüş sinyalini verdi.
Samsun'da kıyafet mağazası bulunan İsa Ermek'in eski parçaları kullanarak tasarladığı elektrikli bisiklet, ilginç görünümüyle dikkati çekiyor.
Güllü'nün ölümünden sonra kızının yazışmaları ve soruşturmada kritik ve sürpriz tespitlere ulaşılması üzerine ikinci bir savcı görevlendirilerek soruşturma genişletildi.
Akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı ve tipi nedeniyle Ordu'nun Mesudiye ilçesinden Sivas yönüne doğru ulaşım durdu.
Tokat'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, yolun karşısına geçerken dengesini kaybetmesi sonucu düştüğü öne sürülen Serkan Tekin (35), servis minibüsünün altında kalarak hayatını kaybetti. Kaza anı, bir özel halk otobüsünün kamerasına yansıdı.
Rize'nin emektar esnaflarından Recep Kürkçü, 94 yaşında hayatını kaybetti.
Ordu'nun yüksek kesimleri ve yaylaları, sonbahar mevsiminin son günlerinde etkisini gösteren kar yağışıyla beyaz örtüyle kaplandı.
Ordu’da emniyet ekiplerinin, doğu illerinden batıya uyuşturucu sevkiyatı yapan bir araca düzenlediği operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde, cuma namazı sonrası şehit askerler için helva ikramı düzenlendi.
Bolu-Mudurnu kara yolunda 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı.
Tokat’ın Reşadiye ilçesinde yaylada kar yağışına yakalanan çoban Serhan Çakmak, küçükbaş sürüsünü otlatırken söylediği türküyle soğuk havayı sıcak görüntülere dönüştürdü.
