Samsun'da dolandırıcılıktan 10 yıl 5 ay hüküm giyen kişi yakalandı
19.03.2024 - 15:40Samsun'un Çarşamba ilçesinde dolandırıcılık yaptığı gerekçesiyle 10 yıl 5 ay hapse çarptırılan hükümlü yakalanıp cezaevine konuldu.
- 0
- 0
- 3468
Samsun'un Çarşamba ilçesinde dolandırıcılık yaptığı gerekçesiyle 10 yıl 5 ay hapse çarptırılan hükümlü yakalanıp cezaevine konuldu.
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde çıkan yangında 3 ev 1 samanlık küle döndü. Yangını söndürmek isteyen 2 kişi yaralandı.
Samsun'un İlkadım ilçesinde uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde camide çıkan yangında büyük çapta hasar oluştu.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde evinde yangın çıkan şehit annesi yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi.
Rize'de, 'İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı' düzenlendi.
Eyüpsultan’da ATV aracı arızası ile uğraşırken Eylem Tok’un oğlunun ehliyetsiz şekilde kullandığı aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin kuzeni Anıl Aci kuzenin ölümünden 10 gün sonra Silivri TEM’de emniyet şeridinde arızalanan otomobiline bakarken kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay sonrası kamyon sürücüsü serbest bırakılırken Aci ailesi oğulları için adalet istediğini söyledi.
Sinop'ta evden hırsızlık şüphelisi 3 kişi gözaltına alındı.
Konya'da eğitim uçağı şantiye alanına düştü, iş makinesi operatörü askeri personel hayatını kaybetti.
Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 16 kişi yaralandı.
Gümüşhane'de tarlaya devrilen hafif ticari aracın sürücüsü hayatını kaybetti.
Rize’nin de aralarında olduğu 75 ilde ruhsatsız silah taşıyanlara ve silah kaçakçılarına yönelik “Mercek-13” operasyonlarında bin 31 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Karadeniz'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Samsun Körfezi-Atakum olan deprem 18,27 kilometre derinlikte kaydedildi.
Samsun'un Bafra ilçesinde akrabasını tabancayla vurarak öldüren zanlı tutuklandı.
Konya’nın Ereğli ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkan kamyonun şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, kamyon sürücüsü hayatını kaybetti.
Samsun'un Bafra ilçesinde çıkan silahlı kavgada akrabasının ölümüne neden olan şahıs, adliyeye sevk edildi. Zanlı jandarmaya teslim olduğu anları ise canlı yayında paylaştı.
Samsun'un Bafra ilçesinde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.
Muş-Varto karayolunda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Bitlis'in Mutki ilçesinde evli Cihan Oral, daha önce kaçırdığı Ayşe İnceyol'un (27) evini bastı. Oral, uzun namlulu silahla Ayşe İnceyol ile babası Musa (65) ve ağabeyi Neytullah İnceyol'u (35) öldürdü, annesi Nermin İnceyol’u (54) ise ağır yaraladı. Olay sonrası kaçan Cihan Oral'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi’ni (POMEM) ziyaret ederek, aday polis öğrencileri ile bir araya geldi.
