Uzungöl'deki işletmecilere ilk yardım eğitimi verildi
05.10.2023 - 18:53Trabzon’un dünyaca ünlü turizm merkezi olan Çaykara ilçesi Uzungöl’deki işletmecilere ilk yardım eğitimi verildi.
- 0
- 0
- 6737
Trabzon’un dünyaca ünlü turizm merkezi olan Çaykara ilçesi Uzungöl’deki işletmecilere ilk yardım eğitimi verildi.
Türkiye İstatistik Kurumu 4 yıllık bir çalışma sonucu ilkokul itibarıyla eğitim hayatına başlayan bir bireyin, eğitimde geçirmesi muhtemel yıl sayısını gösterecek “Muhtemel Eğitim Süresi”ni hesapladı. Rize, en yüksek eğitim süresinde 19.5 yıllık eğitim ortalaması ile 5. sırada yer aldı.
Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Aktütün Jandarma Sınır Karakoluna 3 Ekim 2008 tarihinde yapılan terör saldırısından sağ ayağını kaybederek kurtulan Gazi Piyade Komando Onbaşı Bayram Yıldırım, 15 yıl sonra yaşadığı o anları anlattı. Gazi Yıldırım, “Keşke ben de şehit olabilseydim. Rabbim benim çocuklarımı da şehitlik mertebesine ulaştırsın. Bunu canı gönülden diyorum” dedi.
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş başkanlığında 'İl Göç Kurulu Koordinasyon Toplantısı' gerçekleştirildi.
Trabzon'un Of ilçesinde Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla program düzenlendi.
Türk basını, dijital dönüşümde kritik eşiği başarıyla geçti. Resmi ilan desteği, dijital dönüşümünü gerçekleştiren gazetelere ve internet haber sitelerine can suyu oldu. İlk 6 ayda internet haber siteleri 401 milyon lira tutarında resmi ilan yayımladı.
Rize’nin Pazar ilçesinde herkes tarafından sevilen zabıta memuru görev dönüşü sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
Gümüşhane’de yaz tatilini geçirdikten sonra İstanbul’a dönmek üzere yola çıkan ve Tokat’ta gerçekleşen trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişi memleketleri Gümüşhane’de gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.
Rize'nin Pazar ilçesinde görev yapan zabıta memuru, kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Ardeşen Kaymakamı Ferhat Altay ve Belediye Başkanı Avni Kahya, yakın zamanda açılması planlanan 'Genç Ofisi'te yapılan son çalışmaları yerinde inceledi.
TÜİK eylül ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre memur ve memur emeklisinin 3 aylık enflasyon farkı belli oldu.
Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun (KYK) Artvin’deki öğrenci kapasitesini açıkladı.
Üniversiteyi kazanan 59 yaşındaki Ayşe Kayhan, okuldaki ilk gününde torunu yaşındakilerle aynı sıralı paylaştı.
Artvin'in Hopa ilçesinde yaşayan 3 kadın, doğadan topladıkları malzemelerden ürettikleri aksesuar ve hediyelik eşyaları satarak, aile ekonomisine katkı sağlıyor.
Kimi zaman öz güveninizde azalma yaşamanız doğaldır, bu öz güveninizin olmadığı anlamına gelmez.
Rizeli Eğitimci Rize Öğretmenevi Müdürü Mustafa Günay, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü, Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanlığına atandı.
Karabük'te malzeme indirirken tırın dorsesinden beton zemine düşen işçi yaralandı.
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ ve Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından düzenlenen Karadeniz 8. Kitap Fuarı, Samsun'da başladı.
37 yaşındaki kadının karnından 15 kilo kist çıkartıldı.
