Artvin'de "9. Geleneksel Kar Festivali" düzenlendi
01.02.2025 - 21:13Artvin'in Ardanuç ilçesinde, "9. Geleneksel Kar Festivali" gerçekleştirildi.
- 0
- 0
- 1988
Artvin'in Ardanuç ilçesinde, "9. Geleneksel Kar Festivali" gerçekleştirildi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Tokat'ta ziyaret ve incelemeler gerçekleştirdi.
Ege Denizi'nde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ile Bayburt'u birbirine bağlayan Araklı-Dağbaşı-Uğrak yolunun 10 kilometrelik kısmında devam eden çalışmaları inceledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de kendisiyle tanışmak isteyen 102 yaşındaki Gülsüm Sakallı ile görüştü.
Rize ile Antalya arasındaki uçuşların Nisan ayı itibarıyla sonlandırılacağı yönündeki karar, kamuoyunda büyük tepki çekmişti. Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete’nin sert açıklamaları ve Rize kamuoyunun eleştirileri sonrası yetkililer harekete geçti. Yapılan görüşmelerin ardından, uçuşların yeniden düzenleneceği ve yaz boyunca haftada iki sefer olarak devam edeceği bilgisi alındı.
Trabzon'da, 11. Geleneksel Hamsi Şöleni organize edildi.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, şehirde yapımı devam eden yeni terminal inşaatının planlandığı şekilde ilerlediğini açıkladı.
İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, gençleri sporla buluşturma hedefi doğrultusunda önemli projelere imza atmaya devam ettiklerini belirtti.
Tekirdağ'da "1. Hamsi ve Mıhlama Festivali" kapsamında katılımcılara yaklaşık 1 ton mıhlama ikram edildi.
Türkiye'nin en büyük blok ormanlarını içinde barındıran, yaban hayatı ve bitki çeşitliliğiyle dikkati çeken Karabük'ün Yenice ilçesindeki Ihlamur Teras'ta sömestir tatilinde ziyaretçilerden ilgi gördü.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 5 teğmen ve 3 disiplin amirine "Silahlı Kuvvetlerden Ayırma Cezası" verilmesine ilişkin, "Kimse yaptığı disiplinsizliği Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin arkasına sığınarak yok sayamaz ya da meşru göstermeye çalışamaz, meşruiyet kazandıramaz." dedi.
Jeolog Prof. Dr. Celal Şengör, olası İstanbul depremine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türk Hava Kuvvetleri’nin isteği üzerine yapılan araştırmayı paylaşan Şengör, "İstanbul’da olacak felaketi düşünemiyorum." dedi.
İstanbul merkezli 25 ildeki operasyonlarda, "panel" adı verilen illegal sorgulama sistemleri aracılığıyla elde ettikleri kişisel verileri sattıkları ya da tehdit ve şantaj amacıyla kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 44 şüpheli tutuklandı.
Samsun’un Bafra ilçesinde, "Reflektör Tak Görünür Ol" ve "Fermuar Sistemi ile Yaşama Yol Ver" projeleri kapsamında çiftçilere eğitim verilip reflektör dağıtıldı.
Finansal Destek Kararında Değişiklik: Kredi Üst Limiti Artırıldı
Hazine ve Maliye Bakanlığı vergi müfettişlerine yer değişikliği tebliğini yayımladı.
Beyaz Saray Sözcüsü Leavitt, düzenlediği basın brifinginde, basın mensuplarının gündemdeki başlıklara ilişkin sorularını yanıtladı.
Giresun Belediyesi filosuna 34 hizmet aracını dahil etti.
Bulancak Belediyesi down sendromlu çocuklar için farkındalık bahçesi açtı.
