Öğrenci taşıma hizmeti alınacaktır
30.07.2021 - 17:51ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR - ARDEŞEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
- 0
- 0
- 808
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR - ARDEŞEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
TOKAT merkeze bağlı Çat Beldesi Belediye Başkanı Ramazan Altun, dün minibüsle kaza yapan oğlunun çarptığı mezarı ziyaret etti. Zehni Keskinsu'nun mezarındaki hasarı kendisinin karşılaşacağını belirten Altun, "Mezar taşı evladımı kurtardı. Çok önemli benim için. Allah rahmet eylesin" dedi.
Rize MÜSİAD 14. Olağan Genel Kurulu'nda, kongreye katılan üyelerin tamamının desteğini alan Taner Yelkenci, yeni dönemde başkanlığa seçildi.
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, 3 uçak, 38 helikopter, 472 arazöz ve 4 bin personelle yangınlarla mücadele edildiğini belirterek, "Yangınların sebebiyle ilgili çok yönlü soruşturma, kolluk kuvvetleri ve adli mercilerle yapılıyor." dedi.
Muğla'nın Marmaris ve Milas ilçelerinde ormanlık alanda yangın çıktı.
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR - VAKFIKEBİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede birinci doz aşısını henüz yaptırmayanların sayısının 21 milyon 901 bin 631'e indiğini açıkladı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sel ve afetlerin yaşandığı bölgeleri inceleme programı kapsamında Artvin’in Arhavi ilçesinin ardından Rize’ye geldi.
Romanya'da görülen ceviz zararlısı, Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yafes Yıldız ve ekibi tarafından tespit edilip, makale yayınlandı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan orman yangını 12 ilden gönderilen 19 helikopter, 103 arazöz, 6 dozer, 1 uçak ve 412 orman işçisiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Şu ana kadar 53 kişinin dumandan etkilendiği açıklandı.
Türkiye genelinde 17-23 Temmuz'da illere göre haftalık Kovid-19 vaka sayısı her 100 bin kişide İstanbul'da 88,19, Ankara'da 69,13, İzmir'de 33,43 oldu.
Artvin’in Murgul ilçesindeki sel felaketinde kaybolup, cansız bedenine 6 gün sonra ulaşılan Serdar Yiğit (44) için ilçede cenaze töreni düzenlendi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Rize’de afet bölgelerinde incelemelerde bulundu.
Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Uygun, çok yetenekli, kendilerini dünya futboluna kanıtlamış 3 futbolcuyu daha transfer edeceklerini bildirdi.
İstanbul Muhtarlar Federasyonu, Rize ve Artvin bölgesinde vatandaşların yaşadığı mağduriyet sonrası bölgeye gıda ve tekstil ürünlerinin yer aldığı toplamda 400 paket yardım kolisi gönderdi.
Sel bölgesinde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ekiplerin sahadaki çalışmalarını inceledi, yetkilerden bilgi aldı.
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın dördüncü gününde Türk sporcuların karşılaşmaları tamamlandı.
ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR - İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ- MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Rize’de 25 Haziran itibariyle drone savarlar devreye girdi. Buna göre artık Rize merkezde drone uçurmak için mutlaka izin alınmalı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün ani sel, heyelan ve su taşkını uyarıları kapsamında yağışın da başladığı Rize’de oluşturulan kriz merkezinde anlık veriler değerlendiriliyor; ekipler ise olumsuzluk durumlarına karşı bölgeye yönlendiriliyor. Vali Kemal Çeber, başkanlık ettiği kriz merkezinde açıklamalarda bulundu, riskli 112 haneyi tedbir amaçlı tahliye ettiklerini duyurdu.
