Devrilen minibüste 6 kişi yaralandı
25.05.2025 - 14:16Afyonkarahisar'da kontrolden çıkarak tarım arazisine devrilen yolcu minibüsünde 6 kişi yaralandı.
- 0
- 0
- 1523
Afyonkarahisar'da kontrolden çıkarak tarım arazisine devrilen yolcu minibüsünde 6 kişi yaralandı.
Samsun'un İlkadım ilçesinde gençlerle buluşan Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, gençlerden gelen sorulara içtenlikle cevap verdi.
Trabzon’un Yomra ilçesine bağlı Tepeköy Mahallesi’nde yapılan yol çalışması sırasında sürdürülen kazı çalışmalarında, yerin yaklaşık 5 metre altında pişirilmiş topraktan yapılmış tarihi bir künk su borusu ortaya çıktı.
Trabzon'un Araklı ilçesinde küçük yaşlardan beri odun kıran 49 yaşındaki Paşa Yıldız, gösterdiği performansla gençlere taş çıkartırken fırınlara odun kırarak aylık 80 bin TL üzerinde para kazanıyor. Küçük yaştan beri odun kırdığını belirten Yıldız, bu sayede zinde kaldığını hem de stres attığını belirtiyor.
Munzur Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlyas Kayaokay, kişisel koleksiyonunda bulunan Osmanlı hat ve tezhip sanatının seçkin örneklerinden biri olan 200 yıllık altın tezhipli el yazması Kur'an-ı Kerim'i, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmek istiyor.
Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde sadece teleferik veya patika yoldan ulaşım sağlanan tepede kurulan turistik tesis ve yaşam alanı sosyal medyada ilgi odağı oldu.
Yozgat'ta vatandaşlar, yağış anlamında verimli geçen günlerin ardından ‘yağmura şükür' duasına çıktı.
Türkiye'nin farklı şehirlerinden Çerkesler Samsun'da bir araya gelerek, Çerkes Soykırımı ve Sürgünü'nün 161. yılını andı.
Isparta-Afyonkarahisar Karayolu'nda iki otobüsün çarpışması sonucu biri ağır, toplam 27 kişi yaralandı.
Adana’da emekli polis memuru boşandığı eşini çalıştığı iş yerinde silahla öldürüp intihara teşebbüs etti.
Türkiye'nin en büyük gölleri arasında olan İznik Gölü'nde oluşan kirlilik endişeye sebep oldu.
6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Malatya’da, yıkılan evlerin molozlarından adeta 'deprem tepeleri' oluştu.
Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada, cemevi başkanı hayatını kaybederken yeğeni de ağır yaralandı.
Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca Beldesi’nde, belediye iştiraki üzerinden 5 geçici işçi alınacak. Aşçı yardımcısı, garson ve temizlik personeli pozisyonları için başvurular 26 Mayıs’a kadar yapılabilecek.
ANAHTAR Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, partisinin Tokat İl Başkanlığı açılışında yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanı sever.
TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, “Terör örgütleri uyurlar ve ayağa kalkarlar. Bir örgütün kendini feshetmesi önemli bir iştir. Bugün o başarılmıştır. Sizin yolunuz açıktır. Yolunuzdaki bütün taşları temizlemeye çalışıyoruz” dedi.
Tokat’ta 2 kadın fareleri kaçırmak için çatıda kükürt ve ispirto yaktı.
Giresun'un Eynesil ilçesinde bisikletle yolun karşısına geçmek isterken kamyonetin çarptığı Eymen Kabakulak (8), hayatını kaybetti.
Zonguldak'ta, 9 gün arayla karın bölgeleri kesilip iç organları çıkarılmış 2 ölü kedi bulundu.
Rize Belediyesi, ülkemizi Avrupa Ligi finalinde temsil eden Fenerbahçe Beko’nun Monaco ile oynayacağı büyük mücadeleyi dev ekranda izleme imkânı sunuyor.
