Ambarlık Köyünde Elektrik Tehlikesi
31.08.2025 - 14:49Rize’nin Ambarlık köyü Koçallar mevkiinde yaşayan vatandaşlar, aylardır süren elektrik kesintilerinden ve kabloların tehlikeli durumundan şikâyetçi.
- 1
- 0
- 748
Rize’nin Ambarlık köyü Koçallar mevkiinde yaşayan vatandaşlar, aylardır süren elektrik kesintilerinden ve kabloların tehlikeli durumundan şikâyetçi.
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde meydana gelen kazada ağır yaralanan 31 yaşındaki genç, 6 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Eyüpsultan’da 20 yaşındaki genç, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonrası hayatını kaybetti.
Samsun’da bir çiçekçide hırsızlık yaparken yakalanan kadının geriye doğru güvenlik kamerası görüntüleri incelenince, aynı yerde daha önce 14 kez hırsızlık yaptığı ortaya çıktı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, gemi kaynaklı deniz kirliliğinin önüne geçmek amacıyla hayata geçirdiği Elektronik Gemi Denetleme Sistemi (EGDS) ile denizi kirletenlere göz açtırmıyor. 2025 yılının ilk 6 ayında denizi kirlettiği tespit edilen 17 gemiye idari para cezası uyguladı.
İsrail’in Gazze Şeridi’nde 7 Ekim 2023’ten bu yana sürdürdüğü saldırılarda hayatını kaybeden sivillerin sayısı 63 bin 459’a, yaralananların sayısı 160 bin 256’ya yükseldi.
Manisa’nın Soma ilçesinde kısa süre önce yangın çıkan ormanlık alanın yakınında yaşayan çocuklar, çevre temizliği başlatarak büyüklerine örnek oldu.
Adıyaman’da serinlemek için havuza giden 15 yaşındaki Fayyad C., ayağının kayması sonucu düşerek yaralandı.
Rize'de köfteci vatandaş, 1950'li yıllarda babasının el arabasında başladığı işini restorana taşıdı, babasına özel tarife ise 'Rize köftesi' ismini verdi.
Artvin'in Şavşat ilçesinde merada otlarken yamaçtan düşen bir inek, AFAD ekiplerinin 12 saat süren çalışmasıyla kurtarıldı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Ali Hamza Pehlivan, bugün itibarıyla Türkiye'de 13 bin 271 gönüllü akredite sayısına ulaştıklarını söyledi.
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray’a karşı daha iyi bir oyun sergilemeleri gerektiğinin altını çizerek, "Sahada gördüğüm düzen benim istediğim düzendi. Daha fazla ikili mücadele kazanabilirdik. Defansif manada eksikliğimiz buydu" dedi.
Giresun'un Dereli ilçesinde restoranda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Mahmut Tufanoğlu, denize açıldığı avda yarım kiloya yakın bir mezgit yakalayarak karaya getirdi.
Rizeli siyasetçi Metin Külünk, Rize’nin turizmde rastgele uygulamalar yerine disiplinli ve uzun vadeli bir planlamaya ihtiyacı olduğunu vurguladı.
Muğla'nın Fethiye ilçesinde dalgıçlar 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla deniz dibinde Türk bayrağı açtı.
Ordu'nun Ünye ilçesinde "patpat" olarak bilinen tarım aracının uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi son yolculuklarına uğurlandı.
Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan 8-9-10 Yaş Yaz Kupası Türkiye Serisi 3 Turnuvası, 25-30 Ağustos tarihleri arasında Çaycuma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Tenis Kortları’nda gerçekleştirildi.
Rafine ve işlenmiş şeker tüketiminin kısıtlanması gerektiğini vurgulayan Beslenme ve Diyet Uzmanı Veysel Ciğerli, "Günlük yapılan aktivelere devam edebilmek için kişilerin aldığı enerjinin bir kısmının karbonhidratlardan gelmesi gerektiği bilinmektedir
Çayeli Belediyesi, haftada iki gün atık toplanacağını ve bu günlerin dışında sokağa atık bırakan kişiler hakkında işlem yapılacağını duyurdu.
