Bin 871 parça antika sikkeler yurt dışına kaçırıldı
15.09.2025 - 16:27Edirne’de bulunan Hamzabeyli Sınır Kapısından çıkarak Bulgaristan üzerinden Almanya’ya yük götüren tırda gizleneh bin 871 parça antika sikke ve ok komşuya takıldı.
- 0
- 0
- 465
Edirne’de bulunan Hamzabeyli Sınır Kapısından çıkarak Bulgaristan üzerinden Almanya’ya yük götüren tırda gizleneh bin 871 parça antika sikke ve ok komşuya takıldı.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 103 yıl dönümü coşkuyla kutlandı.
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yol çalışmasının sürdüğü tek şeride düşen yolda 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 6 kişi yaralandı.
Sakarya sahillerinde 105 gün boyunca görev yapan cankurtaranlar, 616 olaya müdahale ederek sezonu sıfır can kaybıyla tamamladı.
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde iki çocuğunu okula götüren babaya, süratli gittiği için uyardığı cip sürücüsü tarafından tokat atıldı.
Eskişehir’de kamyonetle çarpışmamak için manevra yapan motosiklet devrildi, 2 kişi yaralandı.
Bilecik’te çay fiyatları 2,5 TL zamla 12,5 lira oldu
Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün öncülüğünde, kriz ve afet zamanlarında bağımlılıkla mücadelede kamu-STK iş birliğini güçlendirmeyi amaçlayan uluslararası toplantı Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te gerçekleştirildi.
Adıyaman’da, kontrolden çıkan motosikletin direğe çarpması sonucu sürücü ağır yaralandı.
Prostat kanserinin erken teşhis edildiğinde tedavi başarı oranının yüksek olduğunu vurgulayan Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Abdullah Gül, 50 yaşından sonra düzenli olarak test yaptırmanın hayat kurtarıcı olduğunu belirtti.
Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil kafenin bahçe kapısına çarptı; 2’si çocuk 4 kişi yaralandı.
Yalova’nın Altınova ilçesinde otobanda seyreden tır alevlere teslim oldu.
Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Emre Salabaş, prostat kanserinin ileri evre vakalarında son 10 yılda belirgin bir artış yaşandığını belirterek önemli bir uyarıda bulundu; "Prostat kanseri yalnızca ileri yaşlarda değil, her dönemde ortaya çıkabiliyor. Ancak yaş ilerledikçe risk katlanarak artıyor. Bugün her 8 erkekten biri, yaşamı boyunca prostat kanseriyle yüzleşme riski taşıyor. Tarama faaliyetlerinin önemini, 82 yaşındaki eski USA başkanı Joe Biden’da kanser taramasının 72 yaşında bırakılması sebebiyle ileri evre prostat kanseri yakalanmasından bir daha anlıyoruz."
Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, bir çocuğun zincir marketi ateşe verdiği görüntüler kameraya yansıdı.
Şehir merkezindeki eski gişenin, yeni çarşı AVM düzenlemesi sonrası kaldırılmasının ardından Rizespor taraftarlarına yeniden hizmet verilmeye başlandı.
Çaykur Rizespor, yaz transfer döneminde 11 futbolcuyu kadrosuna katarken 11 isimle yollarını ayırdı. Altyapıdan yükselen genç oyuncular ise dikkat çekti.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 2025 yılı Ağustos ayında üreticilerden alınan yaş çay bedellerine ilişkin ödeme takvimini henüz resmi olarak açıklamadı.
Doğu Karadeniz'in yemyeşil yaylaları ve berrak akarsuları, kontrolsüz turizm ve artan nüfus baskısıyla hızla kirleniyor.
Ankara’nın Sincan ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.
Yalova’nın Altınova ilçesinde, Gebze-İzmir-İstanbul bağlantı yolları üzerinde seyir halindeki bir tır, gişe öncesinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı alev aldı.
