Uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı
20.09.2024 - 10:58Gümüşhane'de uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 2924
Gümüşhane'de uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli gözaltına alındı.
Adli Tıp Kurumu, Narin Güran'ın "ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılmasına bağlı" olarak öldüğünü belirledi.
Rize'de etkili olan sağanak yağışla birlikte bazı çay bahçelerini su bastı. Üreticiler sular altındaki bahçede hasada devam etti.
Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 18 yıl önce kaybolan kadının oğlunun yaşadığı evin çevresinde arama yapılıyor.
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde yılan tarafından ısırılan çocuk, hastanede tedavi altına alındı.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenlenen kaçak silah ve uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı.
Türk savunma sanayisi bünyesinde geliştirilen ve seri üretim aşamasına gelen FPV kamikaze dron AZAT, saha testiyle 4 ülkeden heyetlerin karşısına çıktı.
Prof. Dr. Osman Samsun, hamsi avcılığına yönelik kota kararının, Karadeniz'de hamsi varlığının korunarak geleceğe aktarılması açısından önemli olduğunu belirtti.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından 12 farklı adreste eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 3'ü tutuklandı.
Alkollü içecek fiyatları araştırılıyor. 2024 İçki fiyatları ne kadar oldu? 2024 Alkol fiyatları ne kadar oldu? Rakı fiyatları, viski fiyatları, şarap fiyatları, votka fiyatları, tekila fiyatları, cin fiyatları, bira fiyatları 2024’te ne kadar? İşte 2024 en güncel alkol fiyatları…
Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen operasyonda, 15 bin 148 sentetik ecza hapı ele geçirildi.
Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankasının (Fed) 50 baz puanlık faiz indiriminin ardından karışık bir seyir izlenirken, bugün gözler, yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) para politikası kararlarına çevrildi.
Rize Barosu Başkan Adayı Avukat Ali Rıza Sancaktutan, meslektaşlarının daha ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanabilmesi amacıyla yeni işbirliği protokollerini gündemine aldı.
Samsun'un Terme ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Rize'nin Çayeli ilçesinde 'dernek' adı altında vatandaşlardan para toplayan kişiler hakkında yasal işlem yapıldı.
İstanbul'da, eylem arayışında olan terör örgütü PKK/KCK bünyesinde sözde sorumlu düzeyde faaliyet gösterdiği iddiasıyla gözaltına alınan Suriye uyruklu şüpheli tutuklandı.
Ordu'nun Gülyalı ilçesindeki kontrol noktasında motosikletin çarptığı jandarma astsubay çavuş şehit oldu.
Samsun'un Terme ilçesinde kaçak kazı yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı.
Samsun'un Çarşamba ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çerezci, elektrikli araçların yaydığı elektromanyetik radyasyon ölçümlerinin, öngörülen limitlerin altında çıktığını söyledi.
