Kaçak kazı yapan 4 kişi suçüstü yakalandı
10.10.2024 - 11:23Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaçak kazı yapan 4 şüpheli suçüstü yakalandı.
- 0
- 0
- 1790
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaçak kazı yapan 4 şüpheli suçüstü yakalandı.
Kamu idarelerine ait taşınır malların kayıt, muhafaza ve kullanım işlemlerine ilişkin usul ve esaslar tespit edildi.
Enstitü Sosyal Genel Koordinatörü olan eğitimci sosyolog İpek Coşkun Armağan, Türkiye'de çocukların sosyal medyanın karanlık yüzünden ve dijital bağımlılıktan korunması için "aile hareketi"nin başlatılması önerisinde bulundu.
Ordu'da, İsrail'in Gazze'ye saldırılarının birinci yılı dolayısıyla sergi düzenlendi.
Düzce'de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.
Çorum'un Alaca ilçesinde araçlarında uyuşturucu ele geçirilen 3 kişi yakalandı.
Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun'un Havza ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Samsun'da düzenlenen operasyonda kaçak silah ticareti yaptıkları iddiasıyla 7 zanlı gözaltına alındı.
Karabük'ün Yenice ilçesinde kaçak avcılık yapan 2 kişiye, idari para cezası kesildi.
Düzce'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Bayburt'ta jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.
Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 bin 576 sentetik ecza hapı ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.
Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan ve darbedilen 2 yaşındaki Sıla bebeğin cenazesi yakınlarına teslim edildi.
Rize Valiliği, kentte bir iş yerinin açılışı sırasında yaşanan ve kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından çok yönlü soruşturma başlatıldığını bildirdi.
Rize'de zabıta ekipleri tarafından fırınlarda denetimler yapıldı.
Rize'nin yöresel lezzetlerinin tanıtılacağı 4. GastroRize Festivali, 11-13 Ekim'de gerçekleştirilecek.
Ticaret Bakanlığı, "Halkımızın temel gıdası olan ekmek konusunda herhangi bir haksız kazanç veya fırsatçılığa müsamaha gösterilmeyeceğinin altını çizmek isteriz." ifadesini kullandı.
Samsun'un merkez Tekkeköy ilçesinde kaçak kazı yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı.
Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 15 kilo 528 gram esrar ele geçirildi, olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.
