Biyosidal ürün alınacaktır
26.03.2023 - 11:45BİYOSİDAL ÜRÜN TAVŞANLI BELEDİYESİ SU İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
- 1
- 0
- 663
BİYOSİDAL ÜRÜN TAVŞANLI BELEDİYESİ SU İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİLERİ KIYAFET İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ
Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, Ramazan’da tatlının sık tüketildiğini belirterek, vatandaşların 'merdiven altı' üretim tatlılara dikkat etmelerini ve emin olmadıkları yerlerden tatlı almamaları gerektiğini söyledi.
TFF 3. Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği geçtiğimiz sezon 2-1 kazanarak küme düşmekten kurtulduğu Kalecik FK maçıyla alakalı “müsabaka sonucunu etkilemeye teşebbüs” iddiasıyla PFDK’ya sevk edildi.
ORTA ANADOLU İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU
ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Artvin'in Kemalpaşa ilçesindeki çay fabrikasında bugün çıkan yangın sonrası iki hafta içinde tamiratın yapılacağını ve bir ay sonra başlayacak olan çay sezonuna fabrikanın yetiştirileceğini söyledi.
ÇAYKUR'un yaklaşan yaş çay sezonu ne kadar işçi alımı yapacağı ve başvuruların ne zaman yapılacağı merak konusu. Detaylar haberimizde.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Pınar Sökülmez Kaya, iftarda çorbadan sonra yarım saat bir saat ara verip ana yemeğin yenilmesini, tatlı ya da meyvenin de bundan bir iki saat sonra tüketilmesini tavsiye etti.
45 bin yeni öğretmen ataması 8 Mayıs’ta yapılacak.
AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
SIVILAŞTIRILMIŞ DOĞALGAZ ( LNG ) ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SİVAS ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ
KIRTASİYE MALZEMELERİ ALIMI KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emeklilerle ilgili çalışmamızı yaptık. Buradan güzel bir müjdeyi vermiş olayım. O da bunu 7 bin 500 lira olarak inşallah buradan açıklamış oluyoruz. Hayırlı olsun." dedi.
NPK GÜBRESİ SATIN ALINACAKTIR SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI TARIMSAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Sağlık Bakanlığı'nın duyurduğu 10 bin 900 sürekli işçinin 65'i Rize'den alınacak.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 42 bin 500 yeni personel istihdamı için alım süreçlerinin başlatıldığını bildirdi.
FİDAN ÜRETİMİ VE BAKIMI HİZMETİ ALINACAKTIR ORMAN FİDANLIK MÜDÜRLÜĞÜ- SAMSUN DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
5 KISIM CERRAHİ ALET ALIMI İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
TIBBİ MEDİKAL OKSİJEN GAZ ALIMI İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Depremlerde hasar gören binaların enkaz kaldırma maliyetinin 41,86 milyar lirayı bulması bekleniyor.
