Ordu'da file örtü serilerek yapılan fındık hasadı yaygınlaşmaya başladı
31.07.2024 - 18:58Ordu Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, fındıkta file örtüyle yapılan hasadın işçi maliyetlerini önemli ölçüde azalttığını söyledi.
- 0
- 0
- 990
Ordu Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, fındıkta file örtüyle yapılan hasadın işçi maliyetlerini önemli ölçüde azalttığını söyledi.
Bayburt'ta Çoruh Nehri'ne düşen köpek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Bolu'da 2 katlı binanın çatısından düşen işçi yaralandı.
Amasya'nın Suluova ilçesinde sıcak havanın etkisiyle bitkin düşen ve uçamayan serçe yavrusu bir okul müdürünün yardımıyla bakımı yapılarak doğaya salındı.
Geç Kalkolitik, Roma ve Erken Bizans dönemlerinde yerleşim yeri olarak kullanılan Karabük'ün Eskipazar ilçesindeki Hadrianopolis Antik Kenti'ne ören yeri statüsü kazandırılması hedefleniyor.
Bolu'nun Göynük ilçesinde şarampole devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.
Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci, kentteki okulları fiziki olarak yeni eğitim öğretim dönemine hazırladıklarını söyledi.
Samsun'da gerçekleştirilen narkotik denetimlerinde 8 şüpheli gözaltına alındı.
Sinop'un Boyabat ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 4 kişi yaralandı.
Vali Mustafa Yavuz, Safranbolu ilçesinde yapılan Kalealtı Eğitim ve Kent Tarihi Müzesi projesinin son aşamasına gelindiğini bildirdi.
İran'ın başkenti Tahran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye için Bayburt'ta gıyabi cenaze namazı kılındı.
İSTANBUL (AA) - Trendyol 1. Lig'de ilk 5 haftanın programı belli oldu.
Trabzon'da akut myokardit (kalp kası hastalığı) rahatsızlığı tanısıyla tedavi gören 1 ve 4 yaşındaki çocuklar, Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait ambulans uçakla Ankara'ya nakledildi.
Balıkesirspor Teknik Direktörü Levent Eriş antrenmanlarda işi sıkı tutuyor
Çayeli Kaymakamı Sertaç Kırçuval, ilçeye gelerek görevine başladı.
Fındıklı Belediyesi, ilçedeki menfezlerin temizliği için yapılan taleplerin karşılanmadığını belirtti.
Avrupa Birliği (AB) desteğinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı himayesinde yürütülen Rize Atık Su Arıtma Tesisi projesinde çalışmalar devam ediyor.
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) haziran ayı yaş çay bedeli ödemeleri üreticilerin hesabına yatırdı.
Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin, İran'ın başkenti Tahran'da kaldığı konutunda suikasta uğradığı bildirildi.
Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Cumhurbaşkanının bulunduğu toplantıda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na seslenerek Rize Erzurum yolunun 2021 yılından bu yana bir ödenek beklendiğini belirterek, Lojistik merkezi bitene kadar bağlantı yollarının tamamlanması gerektiğini söyledi.
