Özel gereksinimli oğlu için evini atölyeye dönüştürdü
01.04.2025 - 14:33Sakarya'da yaşayan Hümeyra Karaca, özel gereksinimli oğlunun bakım masraflarını karşılayabilmek için evini atölyeye dönüştürdü.
- 0
- 0
- 1785
Sakarya'da yaşayan Hümeyra Karaca, özel gereksinimli oğlunun bakım masraflarını karşılayabilmek için evini atölyeye dönüştürdü.
Samsun'da, yenilenebilir kaynaklardan elde edilen pelet yakıtıyla yanan semaverler sayesinde çaylar artık daha çevreci şekilde demlenecek.
Amasya'da acil tıp teknisyeni 35 yaşındaki Saliha Namlı ile 41 yaşındaki eşi Nihat Namlı, aynı ambulansta görev yaparak hayat kurtarıyor.
Samsun'un Canik ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı.
Kastamonu'nun Karadeniz sahilindeki ilçesi Abana'da etkili olan sisin oluşturduğu manzara, dronla görüntülendi.
Çorum'da pideci dükkanında Nurettin Biçer'in (33) öldüğü sopalı, bıçaklı kavgada gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.
Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir evde başlayan yangın bitişiğindeki eve de sıçradı. Yangın, itfaiye görevlileri tarafından söndürülürken iki evde zarar meydana geldi.
Geçtiğimiz akşam sahne aldığı sırada fenalaşarak hayatını kaybeden Karadeniz’in sevilen sesi, gönüllü sanatçı Volkan Konak’ın vefatı sanat camiasını ve hayranlarını yasa boğdu.
Rize İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında Çayeli ilçesi Aşıklar Köyü’nde 29 Mart 2025 tarihinde saat 23.30 sıralarında dikkat çeken bir operasyona imza attı.
Rize Merkez'de Karadeniz Sahil Yolu üzerinde kaydedilen görüntüler, görenleri hem şaşırttı hem endişelendirdi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti polisi, sahnede kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybeden Volkan Konak'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu
Trabzon’a İnemeyen Uçaklar Rize-Artvin Havalimanı’na Yönlendirildi
Bursa'da bir köpeğin kediyi kıskanıp dolu mama kabını alarak karşı kaldırıma geçtiği anlar gülümsetti.
- Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) konser sırasında fenalaşarak yere yığılan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Volkan Konak'ın cenazesi İstanbul'a getirildi.
Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde gürültü sebebiyle çıkan ve ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada iki kişi darp edilerek yaralanırken 8 kişi gözaltına alındı. Yaralı olan şahıslardan birinin emekli polis olduğu öğrenildi.
Konya'da 10 ve 12 yaşlarında iki kardeş arasında çıkan kavgada bir çocuk yaralandı.
Her gün televizyonlardan veya mesaj olarak uyarılar yapılsa da, insanlar dolandırıcıların ağından kurtulamıyor. Uzmanlar, dolandırıcıların her seferinde farklı taktikler kullandığını veya sektör değiştirmesine dikkat çekti.
Çorum'da bir restoranda çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi yaralandı.
Giresun'un Espiye ilçesinde jandarma trafik ekipleri, denetimler sırasında sürücülere çikolata ikramında bulundu.
