Rize eski milletvekili aday adayı Özkan Avcı hayatını kaybetti
07.05.2025 - 18:062018 yılında İYİ Parti'den Rize milletvekili aday adayı olan Özkan Avcı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
- 0
- 0
- 4882
2018 yılında İYİ Parti'den Rize milletvekili aday adayı olan Özkan Avcı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Oturduğu sitede çalışan kadına yönelik cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla istinaf mahkemesinde yargılanan eski milli futbolcu Ümit Karan, "sarkıntılık düzeyinde basit cinsel saldırı" suçundan 1 yıl 8 ay hapse çarptırıldı.
CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, ÇAYKUR'a mevsimlik işçi alımı için 'son 6 ayda SGK’sı bulunmama' şartı getirilmesini eleştirerek, söz konusu maddenin uygulanmamasını talep etti.
Samsun Karadeniz Romatoloji ve Ağrı Topluluğu Derneği (KARAT), 9-11 Mayıs tarihleri arasında Ordu’da düzenlenecek olan 4. bilimsel sempozyumunda sağlık dünyasını bir araya getiriyor.
Doğu Karadeniz'de özellikle fındık bahçelerine dadanıp, suyunu emdiği bitkiye zarar veren 'kahverengi kokarca' adlı istilacı böceğe karşı kimyasal ve biyolojik mücadelelere takviye olarak geliştirilen yapışkanlı tuzakların ardından funnel (hunili) tuzaklar da devreye alındı.
Doğal güzellikleriyle ünlü Bolu, havaların ısınmasıyla doğaseverlere yaylalarda huzurlu ve sakin vakit geçirme imkanı sunuyor.
Hindistan ordusu, Pakistan ve Pakistan'a bağlı Azad Keşmir bölgesindeki "hedeflere" karşı askeri operasyon başlattığını bildirdi. Saldırılarda 26 kişinin hayatını kaybettiği, 46 kişinin yaralandığı açıklandı.
ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-RİZE DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Karabük'te toplam 4 milyar 600 milyon lira maliyetle 2 bin 1 konut, 91 iş yeri ve ticaret merkezinden oluşan projelerin ihale süreçleri devam ediyor.
Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir evde çıkan yangın hasara neden oldu.
Kadıköy'de bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden 15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi'nin ismi, Trabzon'un Of ilçesinde bir sokağa verildi.
Tokat Belediyesi, vatandaşların Sivas'taki yüksek hızlı tren seferlerinden faydalanması için 2 yeni TOKBÜS alındığını duyurdu.
Samsun'un Havza ilçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığıyla kutsal topraklara gidecek hacı kafilesi için uğurlama töreni düzenlendi.
SAMSUN Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Özgür Kılıç, depresyon tanısı ile 56 gündür bilinci kapalı olan hastayı EKT (Elektrokonvülsif terapi) tedavisi ile uyandırdıklarını belirterek, “Bu vaka, depresyonun yalnızca bir üzüntü hali olmadığını, kimi zaman insanı tamamen susturup hayattan alıkoyabilecek kadar derin bir etki yaratabileceğini göstermiştir” dedi.
Rize'de kutsal topraklara gidecek 213 hacı adayı için uğurlama töreni düzenlendi.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde uygulama yapan jandarma ekiplerinin park halindeki aracına çarpan hafif ticari aracın sürücüsü Kani Tercüman (82) hayatını kaybetti.
Ordu'da zirai dondan hasar gören fındık bahçesinde incelemelerde bulunan Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Karadeniz'de fındık bahçelerinde özellikle rakımı yüksek olan yerlerde yüzde 70 ile yüzde 100’ler mertebesinde zarar söz konusu” dedi.
Rize Belediyesi zabıta ekiplerinin marketlerde gerçekleştirdiği denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş, küflenmiş ve bozulmuş gıda ürünleri tespit edildi.
Çay üreticileri önümüzdeki günlerde başlayacak olan çay sezonu öncesinde tüm hazırlıklarını tamamlayarak sezona eksiksiz girmek istiyor.
