Her aile ayrı bir hikaye: 24 örnek aileye şilt takdim edildi
17.05.2025 - 10:18Erzincan’da 2025 Aile Yılı kapsamında her birinin ayrı hikayesi olan 24 örnek aileye Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu tarafından şilt takdim edildi.
- 0
- 0
- 809
Erzincan’da 2025 Aile Yılı kapsamında her birinin ayrı hikayesi olan 24 örnek aileye Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu tarafından şilt takdim edildi.
Samsun'da kestane ağaçlarında gal oluşumuna neden olan ve arıcılık faaliyetlerini de olumsuz etkileyen gal arısı ile mücadele kapsamında, 2 bin 500 faydalı böcek doğaya salındı.
Trabzon'da Aile Yılı kapsamında Valilik, Büyükşehir Belediyesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen "Trabzon Aile Festivali" başladı.
Artvin’in Şavşat ilçesinde 25 Ekim 2024 tarihinde çalışmak için gittiği şantiyede kaybolan işçi Murat Gezer’in cansız bedeni, ormanlık alanda bulundu.
Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerinde 3’üncü toplantı sona erdi. TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Ağar, "Önümüzdeki hafta bir teklif bekliyoruz. Bir sonraki toplantıda teklif gelmezse biz tekrar bir araya gelmeyiz" dedi.
Karabük Belediyesi tarafından şehir merkezinde uzun süredir atıl durumda bulunan bir alan, Şehitler Parkı projesiyle yeniden düzenlenerek hizmete açıldı.
Tokat'ın Erbaa ilçesinde bağ evine tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettiği, 1 kişinin öldüğü, 5'i asker 6 kişinin yaralanmasına ilişkin görülen davada, 2 sanığa olay yerinde keşif yaptırıldı.
Memorial Kayseri Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Samet Özer, mevsimin değişmesi ile özellikle alerjik çocukların atak dönemlerinin arttığını söyleyerek, Polenlerin en yaygın oldukları saatler 12.00-17.00 arası ve alerjik çocukların bu saatlerde dışarı çıkmamasına dikkat etmek gerekiyor" dedi.
Trabzon'un Of ilçesinde, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Yürüyüşü yapıldı.
Ordu'da lise öğrencilerine, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Aile Yılı" dolayısıyla hayata geçirilen "Ailemle Öğreniyorum Projesi" kapsamında atölye derslerinde anne babaları eşlik ediyor.
Samsun'un Havza ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kapsamında kültür ve sanat etkinliği düzenlendi.
Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören engelliler, AFAD'ın arama-kurtarma etkinliğine katıldı.
Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 1926'da Türkiye'nin ilk çeltik fabrikasının kurulduğu Kastamonu'nun Tosya ilçesinde üreticilerin çeltik ekim mesaisi başladı.
Havanın ısınmasıyla hayvanlarını Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki illerden Muş'a getiren göçerlerin süt sağım mesaisi başladı.
Samsun'da evinde kurduğu düzenekle uyuşturucu imal eden zanlı gözaltına alındı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu, Trabzon'un Çaykara ilçesindeki turizm merkezlerinden Uzungöl'de inceleme ve değerlendirmelerde bulunmak üzere bir araya geldi.
Tarihi ve kültürel varlıklarının yanı sıra dağ, yayla ve deniz turizmine yönelik çok sayıda alternatif sunan Trabzon, Ordu, Rize, Artvin, Giresun, Bayburt ve Gümüşhane sezonun ilk turistlerini ağırlıyor.
Rize'nin Kalkandere ilçesinde 2 bin 228 kişinin ikamet ettiği Aksu, en kalabalık mahalle oldu.
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 2018'de yapılan binanın zaman içinde istinat duvarı çökerken, yolda da derin çukur oluştu.
Sinop'un Gerze ilçesinde yaşayan ve uzun yıllardır camdan çay kaşığı başta olmak üzere çeşitli ürünler yapan baba ve oğlu, mesleklerinin gelecek kuşaklar tarafından yaşatılmasını istiyor.
