Dev arı yuvası görenleri şaşırttı
19.08.2025 - 12:01Rize’nin Ardeşen ilçesinde uzun süredir kullanılmayan evin deposuna giren mahalle sakinleri içeride tavana asılı arı yuvasını görünce şaşkına döndü.
- 1
- 0
- 817
Rize’nin Ardeşen ilçesinde uzun süredir kullanılmayan evin deposuna giren mahalle sakinleri içeride tavana asılı arı yuvasını görünce şaşkına döndü.
Çorum’da seyir halindeki çöp yüklü tırın dorsesi alev aldı, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
Uzun yıllar Bursa’da yaşayan daha sonra memleketi Bayburt’a dönüş yapan 57 yaşındaki marangoz ustası Ömer Keleş, Ballıkaya köyündeki baba ocağını kültür evine dönüştürdü.
Hatay’da serinlemek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi yaşayan yabancı uyruklu 2 şahsın kurtarılma anları kameraya yansıdı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa’daki 73 camiden 35’inin onarımı tamamlanırken 38 camide ise çalışmalar hızla devam ediyor.
Rize’nin dünyaca ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası’nda yeni bir tartışma gündeme geldi.
"Mayıs çukuru" denilen talebin azaldığı dönemde marketlerde fiyatı 100 liraya kadar düşen yumurtanın 30'lu kolileri bugünlerde ortalama 160-170 liradan alıcı buluyor.
Samsun’da CHP Atakum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle delege seçiminde çıkan kavgada Ayhan Abdik’in beyin kanaması geçirmesine sebebiyet verdiği iddiasıyla gözaltına alınan B.K. (28) ve kardeşi S.K. (25), adliyeye sevk edildi.
SamsunTekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonunda düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 2. Etap
Rize’deki işletme böreğe kattığı balını çeşitlendirince ortaya Anzer Ballı, Deli Ballı, Kestane Ballı ve çiçek ballı börekler çıktı.
Samsun'da, 3 bin yıllık fındığın bulunduğu Hititlerin kutsal şehri Nerik'te araştırmalar 20 yıldır aralıksız sürüyor. Nerik Kazı Başkanı Prof. Dr. Rainer M. Czichon, Karadeniz'in en eski fındığının ve dünyada 3 tane bulunan en eski çapanın bu kazılarda bulunduğunu söyledi.
Sancaktepe Kuzey Marmara Otoyolu’nda yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.
Erzincan Yaşayan Miras Festivali son gününde Ekin Uzunlar konserine ev sahipliği yaptı. Erzincan’da kemençe eşliğinde Karadeniz ezgileri yankılandı.
Yoğun bakım hemşiresi Ümit Gelgel, ilk fotoğraf sergisini çalıştığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde açtı.
Uzman Doktor Sedanur Uzunpolat Yayla, ekran kullanımının kontrolsüz artışına dikkat çekerek, "Unutulmamalıdır ki teknoloji bir araçtır, hayatımızı kolaylaştırmak içindir, yönetmek için değil" dedi.
Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Haçka Yaylası, doğal güzellikleriyle yerli ve yabancı turistlerin tercih ettiği yerlerin başında geliyor.
Rize, bu yıl 18'incisi düzenlenen "Kardeşlik Köprüsü" programına ev sahipliği yaptı.
Sancaktepe Kuzey Marmara Otoyolu’nda yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen soruşturmalarda bu sabah 9. dalga düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 44 kişi, sağlık kontrolünden geçti.
Hatay’da freni boşalan arazöz, park halindeki araçlara ve bir iş yerine çarptı. O anlar kameraya yansıdı ve sürücü kendini araçtan atarak yaralı şekilde kurtuldu.
