Erzincan’da güzel sanatlar için özel yetenek sınavları yapıldı
22.08.2025 - 12:092025-2026 eğitim-öğretim yılı için Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği programı özel yetenek sınavları yapıldı.
- 0
- 0
- 1449
2025-2026 eğitim-öğretim yılı için Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği programı özel yetenek sınavları yapıldı.
Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) akademisyenleri, atık kâğıtları toprakta çözünebilen saksılara dönüştürecek projeye imza attı.
Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde 2015 yılında yapımına başlanan ve 2016 yılında ilçe halkının hizmetine sunulan KÖS Sulama Göleti Havuzu, sulama sorununa çözüm olamadı.
Çaykur Rizespor, Taylan Antalyalı'yı kadrosuna kattı. 30 yaşındaki futbolcunun transferi Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirildi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 22 Ağustos Cuma günü Rize ve Artvin’de çeşitli programlara katılacak.
Trabzon’un Çaykara ilçesinde düğün öncesi gelin alma merasiminde tabancalarla rastgele açılan ateş sonucu mermilerin isabet ettiği Fuat Han (43) hayatını kaybetti, Betül T. (16) ve Zişan S. (31) yaralandı. Düğün iptal edilirken, olayla ilgili 1’i polis, 2 kişi gözaltına alındı.
Bolu’da hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, tartıştığı kişiyi tabancayla yaraladı. Olaydan sonra firari hükümlü polis tarafından yakalandı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin turizm destinasyonları her yıl olduğu gibi 2025 yılında da yoğun ilgi görüyor.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Düzce’de gün boyu süren programlarının ardından son olarak İçme Suyu Arıtma Tesisi Temel Atma Töreni’ne katıldı.
Karabük’te park halindeyken el freni boşalan kamyonet apartmanın bahçesine düştü. Kazada evin balkonunda hasar oluştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, "Hiç kimse memleketten umudunu kesmesin. Önümüzdeki günler çok güzel olacak." dedi.
Rize’de 1 Büro Personeli, 1 Güvenlik Görevlisi, 1 Temizlik Personeli ve 1 Kütüphaneci alımı yapılacak.
Giresun'da 5 yıl önce yaşanan selde camisi yıkılan minare, görüntüsüyle dikkati çekiyor.
Giresun'da, Hastalıktan Ari İşletmeler için Sağlık Sertifikası verilen üç hayvancılık işletmesine destek sağlandı.
Türkiye'nin kültür, tarih ve doğa turizminde öne çıkan illerinden Trabzon'da, son yıllarda farklı ülkelerden kente düzenlenen direkt uçak seferleri ve çeşitli organizasyonlarla turist çeşitliliğinin artırılması amaçlanıyor.
Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde Roma döneminde askeri karargah olarak kullanılan Satala Antik Kenti'nde yapılan kazı çalışmalarında bulunan mezarlarda 9 kadın, 4 erkek ve 3 çocuk iskeleti olduğu belirlendi.
Giresun'daki Kuzalan Tabiat Parkı kızıl renkteki suyu ve travertenleriyle ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.
Rusya’nın Soçi kentinden hareket eden Astoria Grande adlı kruvaziyer, saat 11.00'de Samsun Limanı’na demir attı.
Ordu’da fındık hasadı devam ederken, ürünlerini toplayan üreticilerin harmanlarda fındık kurutma mesaisi başladı.
Ordu'da ahşap gemi ustalığı yapan Nedim Kaplan (83), yıllar içinde yüzlerce tekne ve gemi yaparak denize indirdiğini belirterek, “Şu an çırak yetişmiyor, meslek yok oluyor. Öğrenmek isteyene bu işi öğretirim” dedi.
