Rize’de Hemşireye Araç Çarptı: Durumu Kritik
27.10.2025 - 18:29Olay, Rize Dağdibi yolunda meydana geldi.
- 1
- 0
- 6217
Olay, Rize Dağdibi yolunda meydana geldi.
Erzincan-Sivas kara yolu Gümüşhane kavşağında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Samsun’da Cumhuriyet Meydanı girişinde bulunan açılır-kapanır bariyer, yayanın kafasına çarparak yaralanmasına yol açtı.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Sosyal Pediatri Bilim Dalı Başkanı Doktor Öğretim Üyesi Tuğba Ayçiçek Dinçer, akran zorbalığının çocukların sosyal hayatını tehdit ettiğini söyledi.
TRABZON Büyükşehir Belediyesi, kentin tanıtımına katkı sağlayacak 'Trabzon’da Bir Mola' adlı cep rehberini hayata geçirdi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk’ün Trabzon ziyaretlerinde üç kez konakladığı tarihi Atatürk Köşkü’nü vatandaşlara ücretsiz olarak ziyarete açacak.
Rize'nin Ardeşen ilçesinde jandarma ekiplerince şüpheli bir şahsın ikamet adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda silah mühimmatı ele geçirildi.
RİZE'de av yasağının sona ermesi ile tezgahlardaki balık çeşitliliği ve bolluğu sürüyor. Havaların soğumasıyla bolca avlanan hamsi de tezgahlardaki yerini koruyor. Kente bol miktarda avlanan hamsinin kilosu 35 liraya düşerken, tezgahlar önünde yoğunluk oluşturanlar, kampanya kapsamında 3 kilo hamsiyi ise 100 liraya aldı.
Rize'nin eski belediye başkanlarından merhum Ekrem Orhon'un kızı Çayhan Orhon Dervişoğlu, beraberinde torunları Alara Kaplanoğlu ve Doğa Fadıllıoğlu ile birlikte Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin'i makamında ziyaret etti.
Kahverengi kokarcanın kışlak alanlarda yok edilmesinin, zararlıya karşı yürütülen biyolojik mücadele çalışmalarına katkı sağlaması bekleniyor.
Samsun’un Canik ilçesinde bir alışveriş merkezindeki marketten yiyecek ve içki çaldığı belirlenen biri kadın 2 kişi gözaltına alındı.
Rize'de av yasağının sona ermesi ile tezgahlardaki balık çeşitliliği ve bolluğu sürüyor. Havaların soğumasıyla bolca avlanan hamsi de tezgahlardaki yerini koruyor.
Trabzonlu 29 yaşındaki hemşire Ayşe Özkul, 3 yıl önce yakalandığı meme kanserinde tedavi sürecini başarıyla tamamlayıp mesleğine yeniden kavuştu.
Sinop'ta ormanlık alanlarda yetişen, halk arasında fesleğen ya da çörek mantarı olarak bilinen "boletus edulis" mantarını engebeli arazilerde çalılıkların arasında zorlu şartlarda toplayanlar, mantarı satarak para kazanıyor.
Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki Grand Kartal Otel'de çıkan yangında yaşamını yitirenlerin yakınları, davada adaletin tecelli edeceğine inandıklarını dile getirdi.
Ege Denizi'nde saat 10.12'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde alacak nedeniyle husumetli olduğu oto galericinin iş yerine tabancayla ateş açan Çağrı E., gözaltına alındı.
Kastanmonu'nun Tosya ilçesinde, traktöre çarpıp devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı.
Bolu’da, 78 kişinin hayatını kaybettiği Grand Kartal Otel faciasının 3’üncü duruşması başladı.
Rize İl Emniyet Müdürü olarak görev yaparken şehit olan Altuğ Verdi’nin babası, emekli Emniyet Müdürü Ertuğrul Verdi yaşamını yitirdi.
