Artvin’de şiddetli yağışlar etkili oldu
09.10.2023 - 21:08Artvin’i etkisi altına alan şiddetli yağışlar nedeniyle Borçka ilçesinde heyelan ve seller meydana geldi.
- 0
- 0
- 9978
Artvin’i etkisi altına alan şiddetli yağışlar nedeniyle Borçka ilçesinde heyelan ve seller meydana geldi.
Rize'de yaklaşık 10 yıldır Çaykur Rizespor ve spor kamuoyunun nabzını tutan '90+3' programının 7. bölümü bu akşam 21.00'da Rize Takip ekranlarında devam ediyor.
Rize'nin yüksek rakımlı yaylalarına kar yağdı.
Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bölgedeki can kayıpları ile yaralılara ilişkin bilgi verildi.
Rize İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, vatandaşları uyuşturucu ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda bilgilendirmeler yaptı.
Tiryakileri tarafından sıkça tüketilen çay ve kahveden hangisi daha yararlı? Rizeli Prof. Dr. Zeki Bayraktar bu soruya cevap verdi.
Giresun’un Alucra ilçesinde 4 yavru ayı, tarlada yiyecek ararken tarla sahipleri tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Rize Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen, şehrin yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı '3. Ulusal Rize Gastronomi Günleri'ne ünlü şef ve yemek programcısı Ali Demir katılacak.
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde hasadına başlanan tescilli Şebin cevizinde rekolte düşüklüğünün fiyatlara yansıyacağı ifade edildi.
Rize Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen, şehrin yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı '3. Ulusal Rize Gastronomi Günleri'ne Şef Umut Karakuş katılacak.
Rize Hafızlar Derneği (RİHAD) hizmetini yürüttüğü 'Rize İHO Hafızlık' projesinin uygulandığı sınıfları restore ederek yeniden hizmete açtı.
Rize Belediyesi tarafından 13, 14 ve 15 Ekim'de Sahil Otopark alanında düzenlenecek 3. GastroRize festivalinde sevilen sanatçılar konser verecek.
Rize’de 12 yataklı bir erişkin yoğun bakım servisi daha hizmete girdi.
Rize Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen, şehrin yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı '3. Ulusal Rize Gastronomi Günleri'ne Şef ve Televizyon Programı olan Nermin Öztürk katılacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün fırtına uyarısı yaptığı Doğu Karadeniz'de hortum oluştu.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Yenidoğan (Neonatoloji) Bilim Başkanı Prof. Dr. Yakup Aslan, anne sütünün bebeğin ilk 6 ay ihtiyacı olan her türlü besin ve vitaminleri tek başına karşılayabilen eşsiz bir besin kaynağı olduğunu belirterek “Anne sütü dışında, 6 ay süre ile herhangi başka bir besin veya sıvı almadan bir insanı veya canlıyı besleyecek besin yoktur. Bu nedenle bebekler için anne sütüne ‘hayat iksiri’ diyoruz” dedi.
Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Ebru Yaşar, ‘3. GastroRize Festivali’ kapsamında 15 Ekim’de Rize'de hayranları ile buluşacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Rize’de yarın havanın yer yer çok kuvvetli, gök gürültülü ve sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor. Meteoroloji Rize için sarı uyarı verdi!
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bulunan Altınkaya Baraj Gölü'nde 600 metre uzunluğundaki sahipsiz ağa takılan 200 kilogram canlı balık suya salındı.
Kızılay’ın faaliyetlerini daha geniş çevrelerde duyurabilmek ve farkındalık oluşturmak adına İyilik Yürüyüşü gerçekleştirdi.
