Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güneysu'da vatandaşlara hitap etti
04.01.2025 - 21:38Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Güneysu ilçesindeki Merkez Camii Meydanı'nda halka hitap etti.
- 1
- 0
- 5010
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Güneysu ilçesindeki Merkez Camii Meydanı'nda halka hitap etti.
Rize'nin Güneysu ilçesinde, hilal ve Venüs, ay yıldızlı sokak lambası ile beraber görüntülendi.
Rize'de, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Doğuş Çay Hacere Karakan Onkoloji Merkezi'nde çıkan yangın paniğe neden oldu.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Türk Halk Müziği konseri, büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirildi. Üniversite öğrencilerimizin ve personelimizin büyük ilgi gösterdiği konserde, Türk Halk Müziği’nin en güzel eserleri ustalıkla seslendirildi.
Kayseri'de 5 gündür haber alınamayan şahsın cansız bedeni, ağaçlık alanda vurulmuş halde ölü olarak bulundu.
Avukat Kenan Demirezen, “Vatandaş bin lira, bin 500 lira doğal gaz faturası ödüyorken, komşunun kombiyi çalıştırmaması sebebiyle bu rakam yükseliyorsa; 2 bin lira, 3 bin lira, 5 bin lira gibi bir doğal gaz faturası ödemek zorunda kalıyorsa, mahkemeye başvurarak bu farkı ondan talep edebilir” dedi.
İzmir’in Bornova ilçesinde yaşayan 10 yaşındaki bir çocuk, TikTok’ta izlediği videodan etkilenerek deney yapmak için üzerine kolonya döküp çakmakla kendini yaktı. Hastaneye kaldırılan çocuk, 10 günlük yaşam mücadelesini kaybederek yaşamını yitirdi.
Samsun'un Havza ilçesinde sivil toplum örgütlerinin iş birliğiyle toplanan 600 çuval un, Suriye'ye gönderildi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen Samsun 8. Olağan Kongresi'ne katıldı.
Balıkesir'in Edremit ilçesinde dün evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden 2 kardeşin cenazeleri toprağa verildi.
Türkiye'nin Gürcistan sınırındaki Sarp Sınır Kapısı'ndan aralıkta 37 bin 615 tır geçiş yaptı.
Sarıkamış Harekatı'nın 110'uncu yılı dolayısıyla Trabzon'un Şalpazarı ilçesindeki 2 bin 200 rakımlı Sis Dağı'nda anma yürüyüşü gerçekleştirildi.
Aydın'ın Söke ilçesinde vatandaşlar, vefat eden ses sanatçısı, besteci, söz yazarı ve sinema oyuncusu Ferdi Tayfur için lokma dağıttı.
Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde, 3,5 yaşındaki çocuğun boynuna ip dolanmış halde ölü bulunmasına ilişkin anne tutuklandı.
Atatürk Spor Salonu'ndaki kongre, Çorum Belediyesi mehter takımının gösterisiyle başladı.
Erzurum'da hekim ve sağlık çalışanları, soğuk havaya rağmen İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla sessiz yürüyüşlerini 60'ıncı haftada da sürdürdü.
Trabzon'da Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanlığına Naci Keleş seçildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ak Parti Rize İl Kongresi, Pazar (yarın) günü saat 13.00'te Rize Yeni Şehir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek.
Antalya'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü sanatçı Ferdi Tayfur için Levent'te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Binlerce insanın katıldığı cenaze nama sonrası ünlü sanatçı son yolcuğuna uğurlandı.
Voleybol Kadınlar 2. Lig 11. hafta müsabakasında sahasında Bordo Mavi 61 SK'yı 3-2 mağlup eden Çayelispor, 8'de 8 yaparak, grubunda namağlup liderliğini sürdürdü.
