Ava giden genç, arazide ölü bulundu
03.02.2025 - 19:11Bolu'nun Göynük ilçesinde arkadaşlarıyla ava giden 23 yaşındaki İsmail Çiftçi, ava gittiği arazide ölü bulundu.
- 0
- 0
- 2352
Bolu'nun Göynük ilçesinde arkadaşlarıyla ava giden 23 yaşındaki İsmail Çiftçi, ava gittiği arazide ölü bulundu.
Kars'ın Akyaka ilçesinde insanların içini ısıtan dostluk kameralara yansıdı. Soğuk kış günlerinin hakim olduğu kentte bir kedi ve köpeğin samimi arkadaşlığı görenleri şaşırttı.
Necmettin Erbakan Fen Lisesi 2. geleneksel mezunlar buluşması ve pilav günü yoğun katkılımla gerçekleşti.
Eskişehir'de 2'nci kattan düşen kadın ağır yaralanırken olay yerine gelen yakını sinir krizi geçirdi.
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde satmak için evinde silah bulunduran şahsa jandarma ekipleri operasyon yaptı. Operasyonda tabanca, fişek ve sikke ele geçirildi.
Bingöl’de ekipler tarafından gübre bayileri ve üreticileri denetlendi.
Antalya'da tutuklu bulunduğu cezaevinde intihar eden "Yenidoğan çetesi" sanıklarından İlker Gönen için İstanbul Küçükçekmece'de cenaze töreni düzenlendi. Gazetecilere açıklama yapan İlker Gönen'in avukatı Aydın Mantar, "Biz de süreci takip edeceğiz" dedi.
Karabük’te hizmet veren KARÇİMSA 30 milyon dolar yatırım ile yıllık 1 milyon ton kapasiteli yeşil çimento üretiminde kullanılacak olan klinker ve granüle cüruf tesisi için çalışmalara başladığını duyurdu.
Hatay’ın Antakya ilçesinde çıkan yangında depremzede ailelerin kaldığı 4 konteyner yanarak kullanılamaz hale geldi.
AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya’da ekmeğin üretim ve satış aşamalarını inceledi.
Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde, bayat ekmek ve yemek atıkları mamaya dönüştürülüyor.
Trabzon'da, Türkiye'nin insanlı ilk uzay görevinin hikayesinin anlatıldığı "Ufkun Ötesinde" belgeseli öğrencilere izlettirildi.
Artvin'de, AK Parti İl Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.
Düzce'de evinde kalp krizi geçiren aile hekimi Dr. Şener Yılmaz yaşamını yitirdi.
Rize’de 20 Aralık’tan itibaren artan sağlık şikayetleri endişe yaratıyor.
Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir depoda çıkan yangın söndürüldü.
Ordu'da fındığın kilogramı serbest piyasada 125 liradan işlem görüyor.
Samsun'un Bafra ve İlkadım ilçelerinde uyuşturucu operasyonlarında, 2 zanlı gözaltına alındı.
Samsun merkezli 5 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonunda gözaltına alınan 17 şüpheliden 5’i tutuklandı.
Ordu'da balıkçı tezgahlarında hamsinin kilogramı 250 liradan alıcı buluyor.
