Samsunspor-Çaykur Rizespor maçının ilk 11'i belli oldu
22.02.2025 - 18:04Trendyol Süper Lig'de iki Karadeniz temsilcisini karşı karşıya getirecek müsabakada ilk 11'ler belli oldu.
- 1
- 0
- 2624
Trendyol Süper Lig'de iki Karadeniz temsilcisini karşı karşıya getirecek müsabakada ilk 11'ler belli oldu.
Trabzon'da heyelanın binanın girişini kapatması nedeniyle evlerinde mahsur kalan 3'ü çocuk 6 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Espiye ilçesinde jandarma ekipleri hayvanlar için bazı noktalara mama bıraktı.
Amasya'nın Taşova ilçesindeki Boraboy Gölü Tabiat Parkı, kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplandı.
Kar yağışının etkili olduğu Karabük'te belediye ekipleri, yolların açık kalması ve vatandaşların güvenliği için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.
Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde kar nedeniyle kayarak şarampole düşen yolcu otobüsü, ekiplerin yaklaşık 5 saatlik çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.
Dünyanın en prestijli gıda fuarlarından biri olan Gulfood, bu yıl da gıda ve içecek sektörünün öncü markalarını, profesyonellerini ve ziyaretçilerini ağırladı. Türkiye’nin önde gelen çay markalarından Efor Çay, fuardaki yerini alarak yeni markası Whitebird Coffee & Roastery’yi dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere tanıttı.
43 köy ve mahalle yolunun kar nedeniyle ulaşıma kapandığı Rize'de hayatını kaybeden 88 yaşındaki kadının tabutu iş makinesinin kepçesiyle taşınarak cenaze nakil aracına yerleştirildi.
İstanbul'dan Rize'ye sefer gerçekleştiren Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçak, olumsuz hava koşulları nedeniyle Trabzon'a iniş yaptı.
Erbaa Belediyesi ilçede meydana gelebilecek buzlanmaya karşı tuzlama ve solüsyon çalışması gerçekleştiriyor.
Antalya'nın Alanya ilçesinde zabıta tarafından yapılan denetimlerde, iki zincir marketin birer şubesi, son kullanma tarihi geçmiş ürün sattığı gerekçesiyle 3 günlüğüne mühürlendi.
Kış ve kayak turizminin önemli merkezlerinden Uludağ hafta sonu doldu taştı. Zirvede kar kalınlığı yer yer 2 metreyi aşarken kayak tutkunları pistlere akın etti.
Gaziantep'te bu yıl Antep fıstığı rekoltesi yüksek olmasına rağmen fiyatlar düşmedi.
UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan doğal ağaç tünelde kar yağışıyla birlikte eşsiz görüntüler ortaya çıktı.
Karadeniz'de yunus balığı dalgalara yenilerek karaya vurdu. Sahile vuran yunus balığı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde 31 yaşındaki adam, karlar içinde hareketsiz halde bulundu. Yapılan kontrollerde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi, polis olayla ilgili inceleme başlattı.
Karadeniz'de 5 dakikada oluşan 7 ayrı hortum oluştu. Kısa bir süre sonra kaybolan hortumların oluştuğu ve kaybolduğu anlar kamera görüntülerine yansıdı
Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan 24 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Uslu, memleketi Çorum'un Bayat ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Samsun'da trafikte tartıştığı polis memuru Abdullah E. (40) ile annesi Dürdane E.'nin (72) üzerine minibüs sürdüğü iddiasıyla Gökhan S. (50) hakkında iddianame hazırlandı.
Anadolu’da ilk olarak Samsun’da 1956 yılında kurulan Adeka İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. yangınla ilgili eksiklikleri nedeniyle mühürlendi.
