Trabzon'da yeniden düzenlenen Harmantepe Şehitliği açıldı
07.08.2023 - 21:38Trabzon Valiliğince yeniden düzenlenen Köprübaşı ilçesindeki Harmantepe Şehitliği açıldı.
- 2
- 0
- 5822
Trabzon Valiliğince yeniden düzenlenen Köprübaşı ilçesindeki Harmantepe Şehitliği açıldı.
Artvin’in Arhavi ilçesinde ailesiyle birlikte serinlemek için denize giren 9 yaşındaki bir kız çocuğu boğularak hayatını kaybetti.
Trendyol Süper Lig ekiplerin Çaykur Rizespor’un yeni sezon formaları görücüye çıktı.
Samsun'un Ayvacık ilçesinde "patpat" olarak tabir edilen tarım aracının şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
Gümüşhane’de sağ şeritten kavşağa girmeye çalışan otomobil ile aynı istikamette sol şeridi kullanan başka bir otomobil çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde yaşayan Hüseyin Altıparmak önceki gece hayatını kaybeden eşi Zehra Altıparmak’ın ölümüne dayanamayarak sabah saatlerinde silahla intihar etti.
DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DHMİ) RİZE-ARTVİN HAVALİMANI MÜDÜRLÜĞÜ
Rize’de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan, 14 günlük yaşam mücadelesini kaybederek dün hayata gözlerini yuman Sedat Semavi Sarı (24) son yolculuğuna uğurlandı.
Rize Belediyesi, şehirde bulunan içme suyu depolarını yenileyip, kapasitelerini büyüterek depo girişlerine elektrik enerjisi üretim türbini yerleştirip elektrik üretimi yapıyor.
İlçenin sahile yakın kesiminde saat 14.40 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu.
Trabzon'un yüzde 300'e yaklaşan kira artış oranlarıyla Türkiye genelinde ilk sırayı aldığı belirtildi. Kira artış nedeniyle Trabzon’da düğün yapacak gençlerin ev bulamama nedeniyle düğünlerini ertelemek zorunda kaldığı ve ciddi bir mağduriyet yaşandığı kaydedildi.
Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev değişikliği yaşandı.
Rize'de kemençe çalan Sadık Şanal, düğününde hem çaldı hem de oynadı.
Rize'de düzenlenecek festivalde, farklı şehirlerden 'vosvos' tutkunları bir araya gelecek.
Trabzon'un Düzköy ilçesinde yer alan Şahinkaya, doğa tutkunlarına ev sahipliği yapıyor.
Rize Belediyesi tarafından ÇAYKUR’dan alınan çay çöplerini değerlendirmek için kurulan tesiste çay çöpünden mangal kömürü ve elektrik enerjisi elde ediliyor.
Ordu'da tarım işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 17 kişi yaralandı.
Atakum'da denizde kaybolan İlyas Sait Dündar'ı arama çalışmaları devam ediyor.
