Orman ve kırsal alan yangın söndürme hizmeti alınacak
12.07.2023 - 17:46ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-TOSYA DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
- 0
- 0
- 979
ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-TOSYA DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-AZDAVAY DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar, "Devlet ya da kamu üniversitelerinin genel sınava girdikten sonra kazanacak öğrencilerini beklemektense o üniversiteyi tercih edecek adayların peşinden koşmasının üniversiteler adına fevkalade önemli bir hedef olduğuna inanıyorum." dedi.
2022 yılı Ocak-Haziran dönemine göre, 2023 diliminde Erzurum Havalimanından gerçekleştirilen uçak seferi sayısı yüzde 10, ticari uçak seferi sayısı yüzde 20, hava yollarından yararlanan yolcu sayısı yüzde 20, taşınan yük miktarı yüzde 5 oranında artış gösterdi.
Türkiye genelinde toplanan inek sütü miktarı, mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,9 artışla 944 bin 349 tona çıktı.
Türkiye genelinde tavuk eti üretimi, mayısta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,1 artarak 210 bin 14 tona, tavuk yumurtası üretimi de yüzde 3,4 yükselişle 1 milyar 644 milyon 770 bin adede çıktı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay 2 milyar 440 milyon lira Evde Bakım Yardımı'nı hesaplara yatırmaya başladıklarını bildirdi.
Ordu'nun Kabataş ilçesinde kendisinden haber alınamayan yaşlı adam, bahçede ölü bulundu.
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ekipleri, turizm sezonunda denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
İklim değişikliğinin etkisiyle rekor kıran sıcaklıklar toplumun tüm kesimlerini etkilerken, tarım sektöründe çalışan 870 milyon insan daha fazla "sıcaklık stresi" riskiyle karşı karşıya.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde seyir halindeki otomobilde yangın çıktı.
Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde yaşayan T.K. adlı vatandaş, telefonda kendisini polis olarak tanıtıp, "FETÖ soruşturmasında adınız geçiyor" diyerek arayan kişiler tarafından 178 bin TL dolandırıldı.
Oxford Üniversitesinde yapılan araştırmada, Birleşmiş Milletler'e (BM) üye ülkelerin günlük kalori tüketimi baz alınarak yapılan sıralamada, ülkelerin yüzde 94'ü, tavsiye edilen miktardan daha fazla yemek tüketiyor.
Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depremi öncesinde bölgede ciddi bir enerji birikimi olduğunu söylemiş ve 6 Şubat’ta bölgede tarihimizin en şiddetli depremlerinden biri yaşanmıştı.
Çaykur Rizespor, Erzurum kampındaki ilk hazırlık maçında Samsunspor'a 1-0 mağlup oldu.
Kastamonu'da kamyon ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
ÜNYE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ ÜNYE ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ 022 VE 023 KOD NOLU ORMAN YOLLARINDA YENİYOL YAPIM İŞİ
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR ÜNYE BELEDİYESİ İŞLETME VE İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ
ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Rize'nin de arasında yer aldığı Karadeniz'deki 12 kentin kıyı şeridinde, 10 yılda 'rip akıntısı' nedeniyle açığa sürüklenip, boğulma tehlikesi geçiren 648 kişiden 304'ü hayatını kaybetti.
