Türkiye'nin petrol ithalatı temmuzda yüzde 1,46 azaldı
30.09.2023 - 18:45Türkiye'nin toplam petrol ve petrol ürünleri ithalatı, temmuzda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,46 azalarak 4 milyon 121 bin 936 ton oldu.
- 0
- 0
- 2945
Türkiye'nin toplam petrol ve petrol ürünleri ithalatı, temmuzda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,46 azalarak 4 milyon 121 bin 936 ton oldu.
Uzmanlar, halk arasında "kurdeşen" olarak bilinen ürtiker hastalığının kronik formunda beslenmenin önemine dikkati çekti.
Rize Belediyesi tarafından düzenlenen, şehrin yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı '3. Ulusal Rize Gastronomi Günleri'nin (GastroRize)' tarihi belli oldu.
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ ve Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından düzenlenen Karadeniz 8. Kitap Fuarı, Samsun'da başladı.
Doğu Karadeniz'de yarın öğle saatlerinden itibaren yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak bekleniyor.
Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin'in katıldığı bir televizyon programında, AK Parti İlçe Teşkilatına yönelik söylediği ifadelere, partinin ilçe başkanı Hüseyin Topal tepki gösterdi.
Balığı yemek isterken boğazına kanca takılan kedi tedavi edildi.
37 yaşındaki kadının karnından 15 kilo kist çıkartıldı.
Rizelilerin Türkiye genelindeki dağılımına bakıldığında, en fazla ikamet ettiği il İstanbul olurken, en az ikamet edilen il ise Kilis olarak kaydedildi.
Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı öncülüğünde Güneysu Gençlik Merkezi işbirliği ile düzenlenen ‘En İyi Kısa Film’ yarışması kazananları belli oldu. 14 Ekim’de düzenlenecek törenle kazananlar tanıtılarak ödüller takdim edilecek.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de son 1 yılda 39 hastaya kalp nakli yapıldığını bildirdi.
Şeyma Subaşı, bu kez boşanma davasıyla gündeme geldi.
Amasya’nın Merzifon ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 33 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edildi.
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında 1 Ekim Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un defans oyuncusu Halil İbrahim Pehlivan, bu zorlu maçta kendilerine güvendiklerini söyledi.
Rize’nin Pazar ilçesinde meydana gelen kazada takla atan araç uçuruma düşmekten ağaçlar sayesinde kurtuldu. Kazada 4 kişi yaralandı.
Samsun Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, Karadeniz’de bu yıl fındıkta meydana gelen rekolte azalışının yüzde 15’nin nedeninin kahverengi kokarca gibi zararlılar olduğunu söyledi.
Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Pazarspor'un rakibi belli oldu.
Karadeniz'de Marmara ve Ereğli arasında tutulan hamsi, tezgahlarda ortalama 50 liradan satılıyor.
Samsun'da, Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) kenevirden tekstil ürünleri üretilecek fabrikada kurulum çalışmaları sürüyor.
