Eskişehir merkezli PKK/KCK operasyonunda 21 şüpheli yakalandı
29.11.2024 - 11:52Eskişehir merkezli 8 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 21 zanlı gözaltına alındı.
- 0
- 0
- 1018
Eskişehir merkezli 8 ilde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 21 zanlı gözaltına alındı.
Rize'nin eşsiz güzelliklerinden Anzer Yaylası, kış mevsiminde de büyüleyici manzaralara ev sahipliği yapıyor. Bu sabah yapılan ölçümlerde, bölgede kar kalınlığının yaklaşık bir buçuk metreye ulaştığı gözlemlendi.
Türkiye genelinde aralıklı devam eden kar yağışının ardından soğuk hava etkisini artırdı. Gece en düşük hava sıcaklığı Niğde’nin Konaklı Beldesinde eksi 20,3 derece olarak kaydedildi.
Eskişehir’de polis ekiplerince yapılan çalışma neticesinde bir tır kasasında piyasa değeri 1,7 milyon TL olan 1 milyon 125 bin adet doldurulmuş makaron ele geçirildi.
Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı’nın (UNRWA), Gazze Şeridi’nde 15 binden fazla hamile kadının kıtlıkla karşı karşıya olduğunu açıkladı.
İzmir'in Menemen ilçesinde bir depoya yapılan baskında piyasa değeri 22 milyon lira olan 28 ton etil alkol ele geçirilirken 5 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobili düz kontak yöntemiyle çalıştırılıp çalan hırsız tutuklandı.
Samsun'da yaşayan 19 yaşındaki genç kız, 3 yıldır kendisini takip ve tehdit eden evli adamdan kurtulamadığını iddia ederek, ölüm korkusu yaşadığını söyledi.
Kırıkkale Valiliği, ticari araçlara yönelik 1 Aralık'ta başlayacak zorunlu kış lastiği uygulaması kapsamında sürücülere, trafik kurallarına uymaları ve kış şartlarına uygun ekipman bulundurmaları çağrısında bulundu.
Ticaret Bakanlığının koordinasyonunda Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği tarafından yürütülen Turquality Tanıtım projesi kapsamında, Rizeli çay demleme ustaları Türk çayı demlenmesiyle ilgili Japonya'da eğitim vererek yarışmalar düzenleyecek.
İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda, 3 milyon 600 bin Euro sahte para ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.
Artvin'in "sakin şehir" ünvanlı ilçesi Şavşat'ta bulunan Karagöl Sahara Milli Parkı, son günlerde etkili olan karın ardından ziyaretçilerini beyaz örtüyle karşılıyor.
Doğu Karadeniz'in önemli kış turizm merkezlerinden Artvin'deki Atabarı Kayak Merkezi'nde sezonun hafta sonunda açılması planlanıyor.
Ordu Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, kahverengi kokarca ile mücadele çalışmaları kapsamında 60 bin kışlağın ilaçlandığını söyledi.
2025 haccı kesin kayıt sürecinde boş kalan kontenjanlar için yapılacak ek başvurular yarın sona erecek.
Rize'de emniyet ekipleri tarafından yapılan aramada, araç içine gizlenen kaçak silah parçaları ele geçirildi.
Düzce'de evlerinin önünde 25 yıl önce hobi amacıyla çilek yetiştirmeye başlayan Sarı ailesi, birkaç yıl önce mesleğe dönüştürdükleri uğraşlarında topraksız sera uygulamasıyla yıl boyunca yetiştirdikleri ürünleri müşterilerine dalından toplatıyor.
Trabzon'da 414 kişinin engelsiz taksi ile hastaneler başta olmak üzere çeşitli kamu kurumlarına ulaşımlarının sağlandığı bildirildi.
Samsun'da, Karadeniz'de avlanan hamsinin kilogramı 100 liradan satılıyor.
Antalya'da doğumunda adı ve cinsiyetinin yanlış yazdırılmasıyla başlayan hatalar zinciri sebebiyle yaşamı boyunca okulda, askerlikte ve iş hayatında 5 farklı isimle anılmaya başlayan Ersin Akbaş, emekli olabilmek için açtığı isim tespit davası açtı ancak kayıtlara ulaşılamadığı gerekçesiyle dava reddedildi.
