Rize POMEM'de 570 Polis Adayı Mezun Oldu
23.06.2022 - 09:26Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi'nden (POMEM) mezun olan 570 polis adayı için tören düzenlendi.
- 0
- 0
- 964
Rize Polis Meslek Eğitim Merkezi'nden (POMEM) mezun olan 570 polis adayı için tören düzenlendi.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun, "İsveç'in NATO'ya girişine yeşil ışık yakmak için ülkenizde toplanan paralarla Suriye'de veya Irak'taki terör sığınaklarından İsveç silahlarının çıkmayacağına kesin olarak ikna edilmemiz gerekiyor" dedi.
Bu sezon Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Çaykur Rizespor'un, Beşiktaş'ın genç sağ beki Kerem Kalafat ile 1 yıllık kiralık anlaşma sağladığı öğrenildi.
RİZE’nin İkizdere ilçesinde bir lisede Görsel Sanatlar Öğretmeni Çağla Genç (32), ahşap ve taş karışımlı yayla evlerini çizdi. Genç, resimlerini ormanda ağaçlara asarak sergiledi.
ZONGULDAK'ta, kayınbiraderi tarafından tabancayla vurulduktan 4 gün sonra hastanede hayatını kaybeden Nurten Demirbağ (40), toprağa verildi.
GİRESUN'un Görele ilçesinde yol kenarındaki ormanda silahla vurulmuş halde ölü bulunan kadının Kırgızistan uyruklu Keremet Nyshanova (40) olduğu tespit edildi. Kadını öldürdüğü iddiasıyla dini nikahla birlikte yaşadığı Metin A. (52) ile ona yardım ettiği öne sürülen Hayrullah Ç., gözaltına alındı.
PAZAR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ FINDIKLI ORMAN İŞLETME ŞEFLİĞİ 234 KOD NOLU GÖLASKUR T-GÖLMEŞE SR B TİPİ YENİ ORMAN YOLU - ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ-PAZAR DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
TESİSAT İŞLERİ YAPTIRILACAKTIR - BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-10.BÖLGE TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Rize Kaçkar Dağları'nda grupla yürüyüş yaptığı sırada başına taş düşmesi sonucu yaralanan dağcı, ekiplerin çalışmasıyla kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
Rize'den yılın ocak-mayıs döneminde yapılan çay ihracatı 3 milyon 483 bin 969 dolara ulaştı.
BARTIN'ın Amasra ilçesinde, kayalıklara tırmanan Nihan Sare Yalçın (6) ile onu indirmek isteyen dayısı Cumhur Karaüzüm (64), mahsur kaldı. Ekiplerin çalışmasıyla dayı ve yeğen, halatla kurtarıldı.
ÇORUM'da baraj gölünde cesedi bulunan Mücahit Bolat'ın (21), Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemesinde ölüm nedeni tespit edilemedi. Baba Cahit Bolat, oğlunun ölüm nedeninin belirlenmesi isteyerek, "Çocuğumun nasıl ne şekil öldüğünü, hatta boğuldu mu, başkası mı bir şey yaptı, ben bu ve buna benzer kafamızı kurcalayan soru işaretlerinin giderilmesini istiyorum" dedi.
ZONGULDAK'ta, kayınbiraderi Namık Demirbağ (57) tarafından tabancayla vurulan Nurten Demirbağ (40), 4 gün sonra hastanede yaşamını yitirdi.
BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Yılbaşında enflasyon yüzde 30 açıklandı, asgari ücrete yüzde 50 verildi. Bugün enflasyon yüzde 70. Aradaki bu yüzde 20 fark verilmelidir ve inşallah verilecektir. Düşük maaş alan emeklilerimizle ilgili bir düzenleme yapıldı ama yeterli mi yetmez. Bir iyileştirme daha yapılmalı ve bunun üstüne enflasyon farkı da artı olarak verilmelidir.“ dedi.
ORDU’da 3 Haziran'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralalanan ve hastanede tedavi altına alınan avukat Murat Çufadar (43), 17 günlük yaşam savaşını kaybetti.
İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, artan maliyetler karşısında 7 lira olarak açıklanan yaş çay fiyatlarının hayal kırıklığı yarattığını belirtti.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) akademisyenlerince yürütülen projeyle Karadeniz'de, Artvin ile İstanbul arasında mikroplastik kirliliğin belirlenmesine yönelik çalışma yapıldı.
AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın ilk imzacısı olduğu Çay Kanunu Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR - RİZE İL ÖZEL İDARESİ
TEMİZLİK MALZEMESİ ALIMI İŞİ - RİZE AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ
