Bartın’da hayvanlarına çip taktırmak isteyenler yoğunluk oluşturdu
27.12.2022 - 18:05BARTIN’da, kedi ve köpeğine çip taktırmak isteyen hayvan sahipleri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü önünde yoğunluk oluşturdu.
- 0
- 0
- 925
BARTIN’da, kedi ve köpeğine çip taktırmak isteyen hayvan sahipleri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü önünde yoğunluk oluşturdu.
FRANSA’nın başkenti Paris’te kimliği belirsiz saldırgan tarafından 15 Aralık’ta okul çıkışı evine giderken sokakta başından vurularak öldürülen Akın Genç’in (19) cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere memleketi Trabzon’a götürülmek üzere yola çıkarıldı.
TRABZON'da deniz dolguları ile derelere gelişigüzel atılan çöpler, taşkınlarla sürüklenip ulaştığı Karadeniz'de hem kirliliğe yol açıyor hem de balıkçı ağlarına zarar veriyor.
CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın doğal gaz rezervlerindeki artış açıklamasını değerlendiren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi öğretim üyesi Dr. İshak Turan, "Umarım buradaki çalışmalar önceki yıllar gibi netice verir, 2023 yılında da benzer ek keşif ve müjdeleri bekliyoruz" dedi.
KARADENİZ’de tespit edilen 26 istilacı türden biri olan, Kızılırmak Deltası’ndaki sulak alanlarda ekosisteme zarar veren ve bakanlık destekli avı süren İsrail sazanının popülasyonu azaltılmaya çalışılıyor.
ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde polisin operasyonu ile 95 litre etil alkol, içki yapımında kullanılan aroma ve anason kitleri ele geçirildi.
Spor Toto 1. Lig'in ilk devresinde en fazla berabere kalan takım Çaykur Rizespor oldu.
TOKAT'ta 17 Aralık'tan bu yana kayıp olan Arife Gökçe'yi (64) bulmak için jandarma tarafından 30 kişilik özel ekip kuruldu. Özel ekip, 9 gündür kayıp olan kadın için kuruldu
TOKAT Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kentte devam eden asfaltlama, altyapı ve yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek başladı.
SAĞLIK Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, riskli gruplarda koronavirüs ve grip aşılarının yapılması gerektiğini belirterek, “Birden çok virüs şu anda dolaşımda ve bu döngüsel olarak da tekrarlayabilir.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Rize temsilcileri yaptığı açıklama ile Hz. Muhammed'e (Sav) hakaret ettiği iddia edilen Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim görevlisi Uğur Kutay'ı kınadı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Ayder'imizin güzelliğini bozan yapıları kaldırıyoruz. Yöresel mimariye uygun bir tesis yaparak hepsini aynı çatı altında topluyoruz" dedi.
Rizeli gazi Hızır onbaşının hayatından kesitler sunan 'Yüzyıldır Açılmamış Mektuplar' kısa filmi, Türk Kızılay tarafından düzenlenen 'Dostluk Film Festivali'nde özel gösterimle izleyicilerin beğenisine sunuldu.
Rize'nin Derepazarı ilçesinde yetişen ve ismini yetiştiği ilçeden alan Derepazarı Mandalinası tadı ve aroması ile büyük ilgi görüyor.
TRABZON'un Çarşıbaşı ilçesinde sahil kenarında eğlenen arkadaş grubu arasında havaya ateşlenen tabancadan çıkan kurşunla vurulup, hayatını kaybeden Metehan Mutlu'nun (25) cenazesi toprağa verildi.
FRANSA’nın başkenti Paris’te kimliği belirsiz saldırgan tarafından 15 Aralık’ta okul çıkışı evine giderken sokakta başından vurularak öldürülen Akın Genç’in (19) cenazesi, Paris'teki Garges Sarcelles Selimiye Cami’nde yarın kılınacak cenaze namazının ardından defnedilmek üzere memleketi Trabzon’a uğurlanacak.
TRABZON'da tek yumurta ikizi Kırhan ve Kadirhan Yılmaz (13), yüzmedeki başarılarıyla dikkat çekiyor.
BOLU'nun Gerede ilçesinde TEM yolunda, yasak noktadan dönüş yapan TIR'ın dorsesine çarpan otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.
