Trabzon'da 9 şehidin adının verildiği anıt park törenle açıldı
21.03.2025 - 16:51Trabzon'un Arsin ilçesinde 9 şehidin isminin yaşatılacağı "Arsin Şehitler ve Anıt Parkı" açıldı.
- 0
- 0
- 1396
Trabzon'un Arsin ilçesinde 9 şehidin isminin yaşatılacağı "Arsin Şehitler ve Anıt Parkı" açıldı.
Çorum Belediyesince, su şebekesinde yaşanacak arıza durumunda kentin yaklaşık yüzde 80'ine su verilmesini sağlayacak 1 milyar lira bütçeli terfi istasyonu çalışmalarının başladığı bildirildi.
Sinop'ta, İsrail'in Gazze'deki saldırılarında yaşamını yitiren Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.
Amasya'nın Merzifon ilçesinde park halindeki tıra çarpan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.
Down sendromlu çocuklar Samsunspor Nuri Asan Tesislerini ziyaret ederek, futbolcularla tanıştı.
Karadeniz illerinde kar hayatı olumsuz etkilerken, Giresun ve Gümüşhane'de kapalı bulunan 159 köy yolunu açma çalışmaları sürüyor.
Gümüşhane Üniversitesi'nde 21 Mart Dünya Haritacılar Günü dolayısıyla sergi düzenlendi.
Rize'de, emniyet ekipleri tarafından umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde denetimler düzenlendi.
22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla konuşan Anahtar Parti İl Başkanı Av. Remzi Kutanoğlu, Türkiye’nin su kaynakları açısından kritik bir eşiğe geldiğini vurgulayarak, su krizinin artık yalnızca çevresel bir mesele değil, aynı zamanda milli güvenlik sorunu haline geldiğini ifade etti.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bazı sosyal medya hesapları üzerinden; “Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik” ve “Suç İşlemeye Tahrik” suçları kapsamında 72’si yurt dışında olmak üzere toplam 326 şüpheli hesap yöneticisi tespit edilmiştir." dedi.
Tüketici güven endeksi martta aylık bazda yüzde 4,6 artışla 85,9 oldu.
"Kurtlar Vadisi", "Ekmek Teknesi" ve "Deli Yürek"in arasında olduğu unutulmaz dizilere imza atan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Sınav, 69 yaşında İstanbul'da vefat etti.
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar Ligi play-off turu ilk maçında konuk ettiği Macaristan'ı 3-1 mağlup etti.
Transfermarkt, verilerine göre Çaykur Rizespor'un kadro değeri 34,8 milyon euroya geriledi. Yeşil-mavili ekipte piyasa değeri en yüksek futbolcu Abdülkadir Ömür oldu.
ÇAYELİ BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
RİZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ
Samsun’da 2024 yılında tüketici hakem heyetlerine 13 bin 399 başvuru yapıldığı ve 13 bin 781 uyuşmazlığın karara bağlandığı açıklandı. En çok şikâyet edilen konunun ise ayakkabıyla ilgili olduğu belirtildi.
Samsun Devlet Opera ve Balesi (SAMDOB), "Masal Şatosu" müzikalini yeniden minik sanatseverlerle buluşturdu.
Trabzon, Ordu, Giresun, Rize, Gümüşhane ve Bayburt'ta kar nedeniyle 977 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
Şanlıurfa'da iki erkek çocuk sahibi Ahmet ve Şemse Felhan çiftinin beşiz bebekleri dünyaya geldi.
