Kütahya'da 4,5 büyüklüğünde deprem
25.04.2025 - 09:41Kütahya'da saat 07.23'te 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
- 0
- 0
- 1939
Kütahya'da saat 07.23'te 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
İstanbul Silivri açıklarında 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
İstanbul ve çevresinde hissedilen depremin ilk anlarından itibaren beslenme desteği veren Kızılay, bu gece de evlerine girmek istemeyen vatandaşlara beslenme desteği vermeye devam edecek.
Samsun'da okulda öğrenciyi bıçaklayan ve okuldan atılan öğrenci, yanında arkadaşı ile üzerlerinde bıçakla okula gidip nöbetçi öğretmene saldırdı. Olaydan sonra kaçan 2 kişi polis tarafından yakalandı.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Öksüz, "20. yüzyılı enformasyon yüzyılı olarak değerlendiriyoruz. Bu enformasyon süreçleri Emeni meselesi üzerinde Türk milletinin aleyhinde çok yoğun bir şekilde kullanılmıştır." dedi.
Kartalkaya' da 36sı çocuk 78 kişinin yaşamını yitirdiği otel yangınında Bolu’da toprağa verilen 5 çocuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mezarları başında dualarla anıldı.
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, çocuklar için düzenlenen ‘Oyuncak Silahını Getir, Kitabını Al’ etkinliği ilgi gördü. Minikler, oyuncak silahlarını verip, kitap ve çeşitli hediyelerini aldı.
Samsun’da Canik Belediyesi tarafından TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında destek almaya hak kazanan ve Karadeniz Bölgesi’nde türünün ilk ve tek büyük ölçekli etkinliği olma özelliği taşıyan Canik Bilim, Kültür ve Sanat Festivali (CANİKFEST) bugün başladı.
Samsun’un Alaçam ilçesinde Cengiz Altınel (40) bir kafede tartıştığı boşanma aşamasındaki eşi Pınar Altınel'i (32) öldürüp, intihar etti.
Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 22 Nisan’da teröristlerin saldırısında yaralanıp, tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Berat Mecit Day, (23), Trabzon’da düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Avrupa Halter Şampiyonası’nda rekor kırarak Avrupa Şampiyonu olan milli sporcu Yusuf Fehmi Genç, memleketi Ordu’da törenle karşılandı.
Bolu'da, karların erimesi ve son yağmurlarla Gölköy Baraj Gölü’nde su seviyesi, yüzde 98’e yükseldi. Barajdan, 15 Haziran itibarıyla tarımsal sulama için su da verilecek.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Deprem vergilerinin yerli yerinde kullanılması son derece önemlidir.
Rize'de alışılagelmişin dışında lüks ve konforlu çay alım yeri, ilgi çekiyor.
Trendyol Süper Lig'in 33. hafta hakemleri açıklandı. Kayserispor - Çaykur Rizespor maçını kim yönetecek? İşte hakemlerin listesi...
TRT’nin “7 Bölgeden 7 Şarkı” projesi kapsamında Karadeniz Bölgesi’ni temsilen seçilen Rize Boğaz Ortaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için tam 50 şiir yazdı.
Rize Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kültür Çarşısı projesi, yöresel mimarisiyle kültür sanat atölyelerine ve çocukların teknoloji eğitimlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Rize'de, tarım alanlarına zarar veren kahverengi kokarca ile mücadele çalışmaları kapsamında, 'cezbet-öldür' yöntemi kullanılıyor.
AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, Artvin Ticaret Borsası'na ziyarette bulundu.
Ordu'da etkisini sürdüren sis, hava ulaşımında aksamaya neden oluyor.
