Eşinin desteğiyle 14 yıl sonra hayalindeki iş yerine kavuştu
27.06.2025 - 16:29Samsun'un Havza ilçesinde yaşayan 33 yaşındaki Azime Yoldaş, eşinin desteğiyle hayallerini süsleyen pasta imalathanesini açmanın mutluluğunu yaşıyor.
- 0
- 0
- 4044
Samsun'un Havza ilçesinde yaşayan 33 yaşındaki Azime Yoldaş, eşinin desteğiyle hayallerini süsleyen pasta imalathanesini açmanın mutluluğunu yaşıyor.
Türkiye genelinde olduğu gibi Giresun’la ile ilgili bakıldığında da hemen hemen aynı tablonun göründüğünü belirten Bakan Tekin, şunları söyledi:
Sivas'ta yatağında baygın bulunan ve hastanede hayatını kaybeden 3 çocuk annesi Gonca Özdemir (33) için Suşehri ilçesinde yürüyüş düzenlendi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi, 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde 10 farklı bölümden mezun olan 440 öğrenci için coşkulu bir mezuniyet töreni düzenledi.
Rize'de geçtiğimiz yıl meydana gelen 16 orman yangınında 27 hektar alan zarar gördü.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı görevine Zekeriya Bozkan atandı.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi 2024-2025 akademik yılı mezuniyet töreni gerçekleşti. İlahiyat Fakültesinden mezun olan Sümeyye Bulut eğitim sürecinde hem hafız olmayı başardı hem de fakülteyi birinci olarak bitirdi.
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı mezuniyet töreninde öğrencilerini coşkulu bir törenle uğurladı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından paylaşılan 'Uluslararası Göç İstatistikleri' verilerine göre, yurt dışından ülkeye 314 bin 588 kişi göç etti.
2024 yılında Rize'den 419 kişi yurt dışına göç etti.
TÜİK verilerine göre Rize’de en fazla ölüme kalp-damar hastalıkları neden oldu. Uzmanlar, düzensiz beslenme, stres ve kontrolsüz tansiyona dikkat çekiyor.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki kültürel miras alanları, 2025’in ilk yarısında ziyaretçi rekorları kırdı.
Mersin’in Mut ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda komşu aile 3 kişiyi av tüfeğiyle vurarak öldüren Tahir Kaya (67), 2 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Tokat’ta nisan ayındaki zirai don, başta kiraz olmak üzere birçok meyvede yüzde 100 zarara yol açtı.
Giresun’da babasıyla birlikte serinlemek için girdikleri denizde akıntıya kapılarak vefat eden 10 yaşındaki Toprak Derme’nin okulunda bugün buruk bir karne sevinci yaşandı.
2024-2025 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Rize'de öğrenciler karne heyecanı yaşadı. İl genelinde binlerce öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.
Rize'de geçtiğimiz gerçekleşen ölümlerin çoğunluğu dolaşım sistemi hastalıklarından kaynaklandı.
Okullarda eğitim öğretim dönemi sona eriyor. Yaklaşık 20 milyon öğrenci bugün karnelerini alacak ve yaz tatiline çıkacak. Öğretmenlerin Mesleki Çalışma Programı 23-27 Haziran tarihlerinde yapılacak.
Rize'de, 2024 yılında 2 bin 676 kişi vefat etti. 75 yaş ve üzeri en fazla ölümün görüldüğü yaş grubu oldu.
Samsun'da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan 262 bin 443 öğrenci yarın karne heyecanı yaşayacak.
