Rize Vali Yardımcısı Kurt, görevine başladı
25.06.2025 - 16:222025 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Rize Vali Yardımcısı olarak görevlendirilen Abdullah Kurt görevine başladı.
- 0
- 0
- 1887
2025 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Rize Vali Yardımcısı olarak görevlendirilen Abdullah Kurt görevine başladı.
Ordu'da’ 2018’de boşanan çift ve yakınları sokakta tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen kavgaya çevredeki bazı kişiler de katıldı. Kavga anı, cep telefonuyla kaydedildi.
Çaykur Rizespor’da 1 sezonda 19 gol atan Ali Sowe adını kulüp tarihine yazdırdı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, tutuklanmasının ardından İBB Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu zanlılar hakkında "suç örgütü yöneticisi olmak", "suç örgütüne üye olmak", "irtikap", "rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık", "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek" ve "ihaleye fesat karıştırmak" suçlarından yürütülen yolsuzluk soruşturması sürüyor.
Bu sezon Çaykur Rizespor'un en skorer ismi olan Gambiyalı forvet Ali Sowe, 'üç büyükler'i de boş geçmedi.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Kurban Bayramı'nda yaklaşık 16 milyon emekli ve hak sahibine toplam 57,4 milyar lira ikramiye ödeyecek.
ANAHTAR Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, partisinin Tokat İl Başkanlığı açılışında yaptığı konuşmada, “Sayın Cumhurbaşkanı sever.
Ordu'da, Avrupa Birliği (AB) desteğiyle kurulan bal paketleme tesisi bünyesindeki analiz laboratuvarında yaklaşık 7 yılda 40 binin üzerinde analiz yapıldı.
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 2018'de yapılan binanın zaman içinde istinat duvarı çökerken, yolda da derin çukur oluştu.
2018 yılında İYİ Parti'den Rize milletvekili aday adayı olan Özkan Avcı, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Yargıtay Ceza Genel Kurulu, FETÖ Çatı Davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan İlhan İşbilen, Hidayet Karaca, Alaeddin Kaya ve Kazım Avcı hakkındaki mahkumiyet kararını usulden bozdu.
Prof. Dr. Ali Ateş, Bolu'da yaşanılabilecek deprem riskine karşı uyarılarda bulundu. Ateş, 250-300 yıllık sürede Bolu'da deprem beklenmediğini işaret ederken, yeni deprem yönetmeliğini karşılamayan binaların ise 5.2'lik bir depremde yıkılabileceğini ifade etti.
AK Parti'de Rize Eski İl Başkanlığı görevini yürütmüş ve geçtiğimiz dönem Rize Milletvekili Aday Adayı olmuş İshak Alim, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından Bartın ve Zonguldak illeri için koordinatör olarak atandı.
Kartalkaya'da 78 kişinin yaşamını yitirdiği otel yangınının ardından Bolu’daki tüm otellere ilgi azaldı.
2. Rize Kitap Fuarı, açıldığı günden bu yana kitapseverlerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.
Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) verilerine göre, Rize'nin yaşam beklentisi ve gelir endeksi azalırken, eğitim endeksinde artış yaşandı.
Artvin'in Kemalpaşa ilçesinin Köprücü köyüne bağlı Esentepe Mahallesi'ndeki internet altyapı sorunu, "Açık Kapı" sayesinde çözüme kavuşturuldu.
Düzce'de ailesinin süt ve peynir ihtiyacını karşılamak için eşinin aldığı 4 mandayla besiciliğe adım atan Fatma Mutlu, küçük ahırda başladığı uğraşını devlet desteğiyle kurduğu 10 dönüm çiftlikte sürdürüyor.
