Rize’de pastacılar festivali renkli görüntülere sahne oldu
28.10.2023 - 09:25Rize'nin Çamlıhemşin İlçesi'nin Fırtına Vadisi'nde 3'üncü Uluslararası Pastacılar Festivali düzenlendi.
- 2
- 0
- 2576
Rize'nin Çamlıhemşin İlçesi'nin Fırtına Vadisi'nde 3'üncü Uluslararası Pastacılar Festivali düzenlendi.
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu, Gazze'de "acil, kalıcı ve sürekli bir insani ateşkes çağrısında bulunarak çatışmaların durdurulmasının" istendiği karar tasarısını kabul etti.
RİZE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Rize'de coşkuyla karşılandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile bir araya geldi.
Türk Yıldızları ve SOLOTÜRK ile F-16 ve F-4E tipi jetler, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim Pazar günü İstanbul Boğazı'nda gerçekleştirecekleri gösteri uçuşu öncesinde prova yaptı.
Sağlık Bakanlığı Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezlerinde 20 dakika ayrılarak yaptırılan ücretsiz taramalar, her 4 kadından 1'inde görülen meme kanserinin çok erken dönemde yakalanıp tedavi edilmesine olanak sağlıyor.
İsrail'in 21 gündür yoğun saldırı altında tuttuğu Gazze Şeridi'nde hayatını kaybedenlerin sayısı 298 artarak 7 bin 326'ya yükseldi.
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak Galatasaray'da kamp kadrosu belli oldu. Sarı-kırmızılı ekipte durumu merak edilen Mauro Icardi kafileye dahil edilirken Tanguy Ndombele ise kadroda yer almadı.
Türkiye'nin deniz dolgu üzerine yapılan ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı'nı, yılın ocak-eylül döneminde 777 bin 548 yolcu kullandı.
Rize'de Çınar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Araştırmacı-Yazar Recep Koyuncu tarafından 'Cumhuriyetimizin 100. Yılında Rize Çayının 99. Yılı' temalı fotoğraf sergisi açıldı.
Trabzon İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2023 yılı 4. Dönem Olağan Toplantısı Vali Aziz Yıldırım başkanlığında gerçekleştirildi.
Çaykur Rizespor ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de 43. kez birbirlerine rakip olacak.
Rize’de geçen yıl hizmete giren Rize Artvin Havalimanı yolcu sayısını her geçen gün artırıyor.
Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray’ı evinde ağırlayacak olan Çaykur Rizespor maçına yoğun ilgi. Satışa çıkarılan 14 bin biletten 10 bini satıldı.
ÇAYKUR eski Genel Müdürü Atilla Koruyan'ın kızı, Aslıhan Koruyan Sabancı, 6. kitabı için imza günü 43 yıl sonra iki dostun buluşmasına vesile oldu.
Rize Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İl Yürütme Komisyonunca alınan karar doğrultusunda bu yılkı okullarda yürütülecek yerel çalışma konusu 'akran zorbalığı' olarak belirlendi.
Sosyal yardım sistemi, 12. Kalkınma Planı kapsamında iş gücüne katılımı engellemeyecek ve fert başına asgari bir geliri garanti edecek şekilde yeniden kurgulanacak.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde (RTEÜ) eğitim gören öğrenciler, üniversiteye uyum amacıyla düzenlenen etkinlikte tahta arabalarla yarıştı.
