Rize-Artvin Havalimanı HAVAŞ fiyatlarına zam
02.01.2024 - 11:40Rize-Artvin Havalimanı'na HAVAŞ ücretlerine zam geldi.
- 0
- 0
- 16566
Rize-Artvin Havalimanı'na HAVAŞ ücretlerine zam geldi.
Eskişehir’de esnaf ile vatandaşlar, bugün yürürlüğe giren restoran ve kafelerde fiyat listesi asma zorunluluğundan memnun kaldıklarını söyledi.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'ne katılabilecek siyasi partileri belirleyerek yarın ilan edecek.
Tokat'ta traktör römorkundaki tekerin üzerine devrildiği kişi hayatını kaybetti.
Düzce'de son 1 haftada düzenlenen çeşitli operasyonlarda 28 aranan şahıs yakalandı, 13 şüpheli hakkında işlem yapıldı, 1 zanlı tutuklandı.
Filistin’e destek yürüyüşünden elinde Kelime-i Tevhid bayrağıyla dönen İsmail Aydemir adlı vatandaş, "Siz Arap sevicisiniz" diyen bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı.
BİM’de raftaki etiket ile kasadaki fiyat farkı tepki çekti. Samsun’daki bir mağazada raftaki etikette kestane fiyatı, 138 TL yazmasına rağmen kasada 169 TL çıktı.
Samsun Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, 2023 yılında 2 bin 730 dönüm alanda kenevir üreterek Türkiye’de en çok kenevir üretimi yapan il olduklarını, bu yıl ise üretimi arttırarak 5 ila 10 bin dekar alanda kenevir üretimi gerçekleştirerek kenevirde üs olmaya devam edeceklerini söyledi.
2023'te, EYT düzenlemesinin yasalaşmasından memur ve işçilerin toplu sözleşmelerine, emekli aylıklarından geçici işçilerin çalışma sürelerinin uzatılmasına kadar toplumun farklı kesimlerinden milyonlarca kişiyi ilgilendiren önemli gelişmeler yaşandı.
İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında çok sayıda Filistinli öldü ve yaralandı.
Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, Pasaport harçları 6 aylık bin 639 liraya, 1 yıllık 2 bin 396 liraya, 2 yıllık 3 bin 912 liraya, 3 yıllık için 5 bin 558 liraya, 3 yıllık için 7 bin 833 liraya çıkarıldı.
Sezon başından beri bol miktarda avlanan hamsi, yeni yılda da tezgâhları süslemeye devam ediyor. Trabzon Balık Hali’nde 2023 yılının son gününde kilosu 60 TL’ye satılan hamsi, yeni yılın ilk gününde 10 TL, gerileyerek 50 TL’ye inerken en çok tercih edilenler arasında yerini almayı sürdürdü.
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, "Başta terör ve terörizmle mücadele olmak üzere, toplumun huzurunu bozan mafya, çete suçları, organize suçlar, zehir tacirleri, kaçak göç hareketlerinde bulunanlar her kim varsa, vatandaşın huzurunu bozan her birisiyle mücadelemiz amansız devam ediyor." dedi.
Helikopterli kayak (heliski) sporunun Türkiye'deki merkezi haline gelen Kaçkar Dağları'nda sezonun 6 Ocak'ta başlaması planlanıyor.
Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1'i çocuk 7 kişi yaralandı.
Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi.
Ticaret Bakanlığı, ticaret hayatını düzenlemek için süreç içinde birçok karar aldı ya da aldığı kararların süresini uzattı. Alınan bu kararlar Resmi Gazete'de yayınlandı. İkinci el satış düzenlemesinden, zincir marketlerin ürün yelpazesine kadar 2024'te yeni bir süreç başlıyor.
Artvin-Şavşat-Ardahan kara yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı
Yılbaşına Zigana Dağı’nda girmek isteyen yerli ve yabancı turistler Zigana Gümüşkayak Kayak Merkezi’ne akın etti. Tesiste rezervasyon oranı yüzde 80’lere ulaştı
