Çaykur Rizespor’da Genel Kurul Ertelendi
19.06.2021 - 15:17Çaykur Rizespor’da bugün yapılması gereken Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı için 26 Haziran tarihine ertelendi.
- 0
- 0
- 894
Çaykur Rizespor’da bugün yapılması gereken Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, çoğunluk sağlanamadığı için 26 Haziran tarihine ertelendi.
Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sözleşmesi sona eren Paraguaylı futbolcu Braian Samudio'ya "Güle güle Samudio" sözleriyle veda etti.
Bu sezon Süper Lig’de aynı sezonda ilk kez mücadele edecek olan Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Giresunspor takımları arasında dostluk rüzgarı eserken fair-play mesajı verildi.
Rize’nin Çayeli ilçesinde yıllar önce ağaçtan düşen Erdoğan Şimşek, sağlığına kavuşur kavuşmaz düştüğü ağacın üzerine ahşaptan ev yaptı.
Rizeli Armatör Tahir Kıran, Çaykur Rizespor’un 19-26 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan kongrede Rizespor’un başkanlığına adaylığını açıkladı.
AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, araştırma geliştirme çalışmaları devam eden Ziraat Botanik Çay Bahçesinde incelemelerde bulundu.
TRABZON'da maske takmaktan yüzünde izler oluşan, bu sırada çektiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşınca salgınla savaşan sağlıkçıların simgesi haline gelen yoğun bakım servisinde görevli hemşire Seher Altuncu, Çaykara ilçesinde düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi.
Rize’nin Ardeşen ilçesinde çay toplama motorunun ağırlığından şikayet eden Abdullah Yeğen isimli genç kurduğu sistem ile bu soruna çözüm buldu.
Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Rize’de kısıtlama sonrası açılan kafe ve çay ocaklarında vatandaş yoğunluğu başladı.
Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Davut Güloğlu, günlerini doğup, büyüdüğü Rize'ye bağlı Yeni Güzelköy'de geçiriyor. Pandemi stresinden uzaklaşıp, yeşil doğada yürüyüş yaparak enerji depolayan Güloğlu, bahçede organik ürünler yetiştirip, makasla çay topluyor.
Rize'de sivil toplum örgütleri, çay eksperleri ve üreticiler yaptıkları ortak açıklama ile ÇAYKUR'un son yıllardaki alım politikası ile alım kapasitesini artırdığını söyledi.
Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un kadrosu, yapılan piyasa değeri güncellemeleri sonrasında 8 milyon 784 bin liralık değer kaybı yaşadı. Yeşil-mavililerde 10 oyuncunun değeri düşerken, sadece 2 ismin piyasa değerinde yükseliş kaydedildi, 6 oyuncu değerini korudu.
Süper Lig’de yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Çaykur Rizespor’un, 13 takviye ile kadrosunu güçlendirmeyi planladığı öğrenildi.
Doğu Karadeniz'de başlayan çay tarımı için Rize’ye büyük kentlerden gelen yaklaşık 30 bin kişiye salgın tedbirlerine uymaları çağrısı yapıldı.
Rize Valisi Kemal Çeber, pandemi nedeniyle yabancı işçilerin Rize’ye gelememesi ile herkesin kendi çay tarım arazilerine girmesiyle çayın kalitesinin arttığını dile getirerek "Toplanan çayın kokusu bile değişti" dedi.
Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Bülent Uygun, Çaykur Rizespor'u ligde tutmanın yeterli olmadığını, gelecek sezon hayal edilen başarıya taşımak için çok mücadele edeceklerini söyledi.
Doğu Karadeniz Bölgesi’nde çay sektörünün öncüsü Çaykur ile özel sektörde faaliyet gösteren en güçlü kuruluşlardan Jacobs markası altındaki Of Çay’ın ardından Doğuş Çay çalışanı işçilerde Türkiye’nin en büyük işçi sendikalarından Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Gıda İş Sendikası’nı tercih etti.
Çay işletmeleri Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, dün itibariyle açılan 2021 yılı yaş çay kampanyası hakkında konuşarak “Kendi üreticimiz topladığı için bu üründen de kaliteli kuru çay üreteceğiz. Bu sene ki sloganımızda kalite olmazsa olmazımızdır” dedi.
Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ve Çay Üreticileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Mavi ile üreticiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaş çay alım fiyatının kilogram başına 3,87 liraya, destekleme ile 4 liraya yükseltildiği açıklamasını değerlendirdi.