Balı fazla kaçıran kedi kendinden geçti
Rize'nin Çayeli ilçesinde sahibinin yediği baldan yiyen kedi kendinden geçti. O anlar cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
02.09.2024 09:44- 0
- 0
- 1217
Rize’nin Ardeşen ilçesinde eski Devlet Hastanesi binasında yangın çıktı.
Rize'de, Türk Kızılayına kan bağışında bulunanlara 5 meyve fidanı verildi.
Bölgede Bir İlk: RTEÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Önemli Ameliyat Başarıyla Gerçekleştirildi!
ürkiye'de ilk kadın tulum sanatçısı olarak bilinen Filiz İlkay Balta, 17 yıldır yurt içi ve yurt dışında düzenlenen festivallerde sahne alarak, Karadeniz ezgilerini dinleyenleriyle buluşturuyor.
Rize'de karın etkili olduğu 32 köy yolu ulaşıma kapandı.
Türkiye’nin yerli balistik füzesi Tayfun’un Rize-Artvin Havalimanı’ndan 3. kez test atışı gerçekleştirildi.
Rize’de 4 katlı bir apartmanın zemin katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yapımı devam eden üstyapı projeleri kapsamında inşası süren Millet Bahçesi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Son günlerde Rize semalarında görülen beyaz izler, vatandaşlar arasında endişe yaratırken, haber merkezimize de bu konuda birçok şikayet ve ihbar geldi.
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, şehirde yapımı devam eden yeni terminal inşaatının planlandığı şekilde ilerlediğini açıkladı.
Rize'nin Pazar ilçesinde ormanlık alana sıçrayan örtü yangınını söndürmek için çalışmalar devam ediyor.
Rize'nin Kaçkar Dağları'nda gerçekleştirilen "heliski" etkinliğine 4 haftada 80 sporcu katıldı.
Seçim döneminde Çamlıhemşin’e doğalgaz getirme sözü verdiklerini hatırlatan Çamlıhemşin Belediye Başkanı Ömer Altun, bu vaadi yerine getireceklerini müjdeledi.
Rize’de bu akşam saatlerinde Yeniköy mahallesinde meydana gelen trafik kazası sonrası ana yol trafiğe kapandı.
Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki otel yangınında hayatını kaybeden Süleyman Dayı, eşi Seden Nurgül ve çocukları Ela ile Buse'nin cenazeleri İstanbul'da toprağa verildi.