Personel taşıma hizmeti alınacaktır
08.11.2022 - 10:05TRABZON GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜKLERİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
- 0
- 0
TRABZON GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜKLERİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ
RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR
RİZE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Topraksız tarım sistemleri konusunda araştırma ve geliştirme çalışmaları yapan elektrik elektronik yüksek mühendisi Kalaycı, az su kullanarak daha kaliteli ürünler yetiştirebilmek için "güneşin hareketini taklit eden aydınlatma sistemi" geliştirdi.
Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, 6'ncı yılında festivalin yüksek ödüllü yarışmaları arasında yer alan Çip Tasarım Yarışması'nı 2'nci kez düzenliyor.
Küresel piyasalarda, ABD'de bugün gerçekleştirilecek Kongre ara seçimleri ve perşembe günü açıklanacak ekim ayı enflasyon verileri öncesi temkinli seyir sürerken, yurt içi piyasalarda güçlü görünümün korunması dikkati çekiyor.
LPG piyasasında gelir payı borcunu zamanında ödemeyen dağıtıcıların lisansı, borcun ödendiğini gösterir belgeyi son ödeme tarihinden itibaren 30 gün içerisinde Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna sunmaması halinde kurul kararıyla sona erdirilecek.
Görülme sıklığı Türkiye'de son yıllarda artan ve pek çok hastalığın sebebi obezite ile ilgili Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesinin müfredatına "Obezite ve Kardiyovasküler Hastalıklar" dersi konuldu.
Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü, lösemi hastalığına dikkati çekmek amacıyla turuncu ile ışıklandırıldı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Gaziantep'te minik kondüktörlerce karşılanmasını ve yaşanan sohbeti içeren görüntüleri paylaştı.
Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmada haklarında gözaltı kararı verilen 34 şüpheliden 27'si, İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yakalandı.
SİNOP'ta iki yıl önce boşaltılan 112 Komuta Merkezi binası, yıkım çalışmaları yapıldığı sırada yan yatarak, çöktü.
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-26.BÖLGE ARTVİN DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-22.BÖLGE TRABZON DİĞER ÖZEL BÜTÇELİ KURULUŞLAR DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Fotoğraf sanatçısı "İstanbul'da İstanbul" sergisi, tarihi yarımadaya ve hikayelerine ışık tutuyor.
Su altı arkeoloğu Doç. Dr. Hakan Öniz, "Milattan önce 7. yüzyıldan milattan sonra 12. yüzyıla kadar geniş yelpazede yayılmış 14 gemi batığı bulduk ve ülkemizin milli envanterine kazandırdık. Batıklar ağırlıklı olarak amfora yüklü batıklar." dedi.
Girişimci vizesiyle yurt dışından gelmiş girişimlerin Türkiye'ye göç etmesini sağlayacak kolaylaştırıcı ve teşvik edici bir mekanizmanın geliştirilmesi hedefleniyor.,
HAVELSAN'ın yeni nesil iş yönetim sistemi Kovan'ın yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi için üniversitelerle iş birliğine gidildi.
Trakya Üniversitesi Doğal Afet Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Musa Uludağ, Trakya'daki nehirlerin dip seviyede aktığını söyledi.
