TBMM'nin açılışının 103. yıl dönümünde Birinci Meclis'te tören düzenlendi
23.04.2023 - 16:2223 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla Ulus'taki Birinci Meclis Binası'nda tören düzenlendi.
- 2
- 0
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 103'üncü yıl dönümü dolayısıyla Ulus'taki Birinci Meclis Binası'nda tören düzenlendi.
Arnavutluk Adalet Bakanlığınca iadesine karar verildikten sonra getirildiği Türkiye'de gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, adliyeye sevk edildi.
"Tanımlanamayan uçan cisim" (UFO) ve "tanımlanamayan hava fenomeni" (UAP) olarak bilinen hava araçları, 2. Dünya Savaşı'nda pilotların gökyüzünde muammalı ışıklar veya cisimler görmesiyle kamuoyunda tartışılmaya başlandı.
Rakiplerinin puan kaybettiği haftada sahasında Gençlerbirliği'ni 5-3 mağlup eden Çaykur Rizespor, Süper Lig yolunda avantajını artırdı.
Rize'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için tören düzenlendi.
Artvin’in Borçka ilçesinde bulunan Muratlı Barajında su seviyesi düştü, çevre köylerden dökülen çöp ve kirli tabaka ortaya çıktı.
Rusya'nın Soçi kentinden hareket eden "Astoria Grande" adlı kruvaziyer, Amasra Limanı'na demir attı.
Trabzonlu Ali Şahin, yol kenarına ahşap ve sacdan kurduğu 5 metrekarelik atölyesinde 40 yıldır sepet örüp satıyor.
Zonguldak'ta yaşayan Şenol Aydın, kaybettiği sevdiklerini, dükkanına astığı fotoğraflarla yad ediyor.
Ramazan Bayramı tatilinin son gününde Anadolu illerinden dönen sürücüler, Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikametinde akıcı yoğunluğa neden oluyor.
Kamudaki 700 binden fazla kamu işçisinin mali ve sosyal haklarının belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'nün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce imzalanması bekleniyor.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin 103. açılış yıl dönümü kutlanıyor.
Yusufeli Kaymakamı Hüseyin Kurt, Artvin’in Yusufeli ilçesindeki heyelanın beklenen bir durum olduğunu, gerekli tedbirin alındığını açıkladı.
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde yiyecek arayışındaki ayılar yayla evlerine dadandı. Aç ayılar girdikleri evlere büyük zarar verdi.
Gümüşhane'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig'in 34. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek.
Rize'de 1988-1992 yılları arası valilik görevi yapan Ömer Büyükkent vefat etti.
Rize Valisi Kemal Çeber, yayımladığı mesajla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 103. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Trabzon'daki sığınmacı, göçmen ve depremzede çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi.
