Türk takımları Avrupa'da 4'te 4 yaptı
11.08.2023 - 13:24Avrupa kupalarında mücadele eden Türk takımları, bu hafta oynadıkları maçların tümünü kazandı.
- 0
- 0
Avrupa kupalarında mücadele eden Türk takımları, bu hafta oynadıkları maçların tümünü kazandı.
Gümrük Muhafaza ekiplerince, Türkiye’ye giriş yapmak üzere Sarp Gümrük Kapısı’na gelen bir otobüse yönelik düzenlenen operasyonda, muhtelif türlere ait 2 bin 850 adet kaktüs ele geçirildi.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Rize'ye geldi.
Doğu Karadeniz Bölgesi son yıllarda özellikle Körfez ülkelerinden gelen turistlerin ilgi odağı olurken, Trabzon'da bu yılın Temmuz ayında konaklama sayısı bir önceki yıla oranla yüzde 81 arttı. Trabzon'da bu yılın Temmuz ayında konaklama sayısı 268 bin 500'ü bulurken, özellikle yabancı turist sayısında yüzde 112'lik artış olması dikkat çekti.
Artvin'in Ardanuç ilçesine bağlı Bilbilan Yaylası'nda, "Bilim ve Çocuk Şenliği" organize edildi.
T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre Rize-Artvin Havalimanı 7 ayda 555 bin 917 yolcu taşıdı.
Trabzon'un Araklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
Trabzon'un Hayrat ilçesinde kamyonetin şarampole devrildiği kazada 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
İHALE İLANI İÇME SUYU HDPE 100 BORU ALIM İŞİ ISPARTA İL ÖZEL İDARESİ SU VE KANAL HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
İŞ MAKİNELERİ KİRALANMASI HİZMET ALIMI KIRKLARELİ BELEDİYESİ
ETÜD PROJE HİZMETİ ALINACAKTIR IX. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ-SAMSUN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI
Çaykur Rizespor, 2023-2024 sezonunda 22’inci kez Süper Lig’de mücadele edecek.
Samsun'un Alaçam ilçesinde traktörün devrilmesi sonucu 2 kişi öldü.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, FK Sarajevo forması giyen Boşnak orta saha Dal Varesanovic'i transfer etti.
Giresunlu İsmet Karadağ, tatil için bulunduğu Gümüşhene’nin Kazıkbeli Yaylası’nda cami kapısında gördüğü yaralı yavru köpeği, Giresun Hayvan Hastanesine getirerek tedavi ettirdi.
Hollanda'da yapılan araştırmada depresyon ve kaygılanmanın kansere neden olmadığı belirlendi.
Rize Valiliği’ne atanan İhsan Selim Baydaş sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu'nun cevaplandırması adına Ovit Tüneli ile ilgili soruları TBMM Başkanlığı'na sundu.
Olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok ilçede denize girmek yasaklandı.
Rize İl Özel idaresi bünyesinde çalışmak üzere 31 işçi istihdam edilecek.
