Zehra Güneş, depremde hayatını kaybeden Rizeli voleybolcuyu unutmadı

Zehra Güneş, depremde hayatını kaybeden Rizeli voleybolcuyu unutmadı

  • 0
  • 0

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız isimlerinde Zehra Güneş, Milletler Ligi şampiyonluğunu depremde hayatını kaybeden Rizeli voleybolcu Ceren Topal'a armağan etti.

FIVB Millet Ligi finalinde Çin'i 3-1 yenen Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı şampiyon oldu. 

Dünya sıralamasında zirveye yükselen Filenin Sultanları'nda turnuvanın 'en iyi orta oyuncusu' seçilen Zehra Güneş, Hatay'da meydana gelen depremde hayatını kaybeden Rizeli genç voleybolcu Ceren Topal'ı unutmadı.

Zehra Güneş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ceren, sözümü tuttum. Bu madalya senin için" ifadelerini kullandı.

Vakıfbank'ın başarılı milli oyuncusu Zehra Güneş, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Lodz maçı öncesi yapılan saygı duruşuna depremde hayatını kaybeden R.K. Hatay Voleybol Kulübü oyuncusu Ceren Topal’ın isminin yazılı olduğu formayla çıkmıştı.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Zehra Güneş, "Ceren’in ‘Hayalim Zehra Güneş olmak’ açıklamasını bu şekilde öğrenmek hem hayatımda aldığım en üzücü hem de en gurur duyduğum yorumlardan biri oldu. Keşke tanışabilseydik. Umarım bir yerlerden beni görüyordur ve birazcık da olsa mutlu olmuştur.” ifadelerini kullanmıştı.

 

Haber : Zeynep Kopuz

Yorum Yap

Rize'de Sakal-ı Şerif kayıplara karıştı

Rize'de Sakal-ı Şerif kayıplara karıştı

  • 0
  • 0
24 terör hedefi imha edildi

24 terör hedefi imha edildi

  • 0
  • 0

Eski adın 'Kura-i Seba' olan Rize ilçesi?