Yetimoğlu: 83 yaşına gelmiş bir adayı değil, vizyoner adayı destekliyoruz

Yetimoğlu: 83 yaşına gelmiş bir adayı değil, vizyoner adayı destekliyoruz

  • 0
  • 0

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonunda çeşitli yolsuzluk iddiaları yüzünden mevcut yönetime destek vermeyeceklerini açıklayan Kalkandere Şoförler Odası Başkanı Murat Yetimoğlu, yıllardır bu görevde olan ve son iddialar yüzünden artık güvenini kaybeden mevcut yönetimin yanında değil doğrunun yanında olacaklarını söyledi.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'na gelen bir şikayet dilekçesi sonrası dava açılmış ve ardından seçim kararı alınmıştı. 4 Temmuz’da Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu seçimleri yapılacak.

ANKESOB Başkanı ve TŞOF Genel Başkan Adayı Mehmet Yiğiner seçim çalışmaları kapsamında Rize'de Esnaf Odası Başkanları ve Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlarına ziyaretlerde bulundu. Toplantıya; Trabzon, Artvin, Konya, Ankara ve çeşitli illerden yöneticiler katıldı. 

Trabzon, Artvin ve bir çok ilden destek alarak mevcut yönetime karşı aday olan Ankara Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner'e karşı destek büyüyor. 

Rize'de ise bir çok Şoförler Esnaf Odası, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy'un yönlendirmesiyle hakkında iddialar arşa çıkmış mevcut yönetime destek veriyor. 

BAŞKAN YETİMOĞLU: 83 YAŞINA GELMİŞ BİR ADAYI DEĞİL VİZYONER ADAYI DESTEKLİYORUZ
Güven Aksoy'un TESK yönetim kurulunda ki görevini düşünerek yanlış hareket ettiğini belirten Kalkandere Şoförler Odası Başkanı Murat Yetimoğlu, "Biz doğru bildiğimiz doğru yöneticilerle bu güne kadar hareket ettik. RESOB Başkanı Güven Aksoy, whatsapp grubundan beni kastederek omurgasız durduğumu ima etmiş. Kendisine bu sözlerini misliyle iade ediyorum. Kendisi dik duruşu olsaydı bugün kendi menfaatleri doğrultusunda hareket etmezdi. İddialar apaçık ortada. Federasyona gelen bir şikayet dilekçesi sonucu vurgun yapıldığı mahkemelerin hala sürdüğü haberleri var. Ortada böyle iddialar varken 83 yaşına gelmiş bir başkan adayı bu saatten sonra şoför esnafına hangi hizmeti hangi vizyonu katabilir” diye konuştu.

“BAŞKAN ADAYIMIZ MEHMET YİĞİNER’DİR”
Güven Aksoy'un kendi menfaatleri doğrultusunda bu kararı aldığını belirten Başkan Yetimoğlu, “Biz Aksoy’un aldığı bu karara uymayacağız. Başkan Adayımız Mehmet Yiğiner'i destekleme kararı aldık. Ekibinde bir çok deneyimli ve vizyoner yöneticiler var. İnanıyorum ki yapılacak seçimden şoför esnafı kazançlı çıkacaktır. Biz Rize'den ekip arkadaşlarımızla birlikte oylarımızı doğrudan yana kullanacağız. Rize'de ki şoför esnafı yöneticilerini de bu yönde oy kullanamaya davet ediyorum" dedi. 

TŞOF Genel Başkan Adayı Mehmet Yiğiner, seçimlerde oda başkanlarından desteklerini istedi.

Haber : SERDAR YILDIRIM

Yorum Yap

Anız yangını yaklaşık 100 dönüm alanda zarara yol açtı

Anız yangını yaklaşık 100 dönüm alanda zarara yol açtı

  • 0
  • 0
RTEÜ ile SGK arasında iş birliği protokolü imzalandı

RTEÜ ile SGK arasında iş birliği protokolü imzalandı

  • 0
  • 0

1952'de ilçe merkezinin İkizdere'ye taşınmasıyla lağvedilen yer neresidir?