Yeniden Refah'ın güçlü ismi Rize'den aday adayı

Yeniden Refah'ın güçlü ismi Rize'den aday adayı

  • 4
  • 2

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, partisinin Rize İl Başkanlığı'na milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Çolak, geçtiÄŸimiz günlerde CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ve Yeniden Refah Partisi Genel BaÅŸkanı Fatih Erbakan'ın görüÅŸmesinde aynı karede görülmüÅŸtü.

Çolak, Yeniden Refah Partisi Rize Merkez Ä°lçe BaÅŸkan Yardımcılığı, Fazilet Partisi Merkez Ä°lçe BaÅŸkan Yardımcılığı, Rize Ä°l BaÅŸkan Yardımcılığı, Saadet Partisi Rize Merkez Ä°lçe BaÅŸkanlığı, Rize Ä°l BaÅŸkanlığı, 2011 1.sıra MilletvekilliÄŸi adaylığı, G.Ä°.K. ÜyeliÄŸi, Prof. DR. Necmettin Erbakan'ın Karadeniz Bölge Ä°stiÅŸare Danışmanlığı, Erbakan Vakfı Karadeniz Bölge Sorumlusu olarak görevler aldı.

Cemil Çolak, Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, MKYK Üyesi, Halkla Ä°liÅŸkiler'den sorumlu Genel BaÅŸkan Yardımcılığı görevlerini yaptı.

Rize Ä°l BaÅŸkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Yeniden Refah Partisi Rize MilletvekilliÄŸi için 7 kiÅŸi aday adayı baÅŸvurusu yaptı.

Aday adaylık başvurusunda bulunan diğer isimler;
MKYK Üyesi Samet ÅžiÅŸman, Ä°l Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Can,  ÇamlıhemÅŸin Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Kaptan, Ä°l Disiplin Kurulu Üyesi  Mümin Bakırcı,  Âdem AÅŸçı ve Türkolog Aygül Kızmış oldu.

Haber: Cansu Åžalambar

 

 

Haber :

  • Ömer AbdurrahmanoÄŸlu

    Ömer Abdurrahmanoğlu

    İkizdere ilçe başkanı Tuncay tavukçu görevi bıraktığını duydum üzüntü ile karşıladım bu görevi almak istiyorum Bir kaç yere msj attım kimse dönüş yapmadı cep 05364115826 numaradan bana ulaşabilirsiniz ne gibi bir evrak lazım onufa bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler

    Cevap yaz
    25.04.2023 13:54
  • Misafir

    Misafir

    başarılar dilerim güzel yürekli abim.

    Cevap yaz
    31.03.2023 09:10
Yorum Yap

Fındıklı Kaymakamlığı'ndan adaylara KPSS jesti

Fındıklı Kaymakamlığı'ndan adaylara KPSS jesti

  • 0
  • 0
Rize'de nisan ayında 152 trafik kazası meydana geldi

Rize'de nisan ayında 152 trafik kazası meydana geldi

  • 0
  • 0

Dünyanın en büyük çay bardağını da içinde bulunduran Rize'deki yerin adı?