Yeni acil servis binası mayısta açılacak

  • 2
  • 1

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümünde yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Geçtiğimiz aylarda yıkımı gerçekleştirilen Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni acil servis binası hızla yükseliyor.

Rize'nin yeni acil servis binasının nisan ayı sonu veya mayıs ayı içerisinde tamamlanarak hizmete girmesinin planlandığı öğrenildi.

Üst katının yoğun bakım ünitesi olarak kullanılacağı, 2 katlı modern bir acil servis olarak hastalara hizmet verecek olan projeye ek olarak, geçtiğimiz günlerde yapılan RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti toplantısında mevcut ameliyathanenin tadilatı yapılması, yoğun bakım servis ve odalarının genişletilmesi konusunda karar alındığı bilgisi edinildi.

RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ve hastane başhekimi Doç. Dr. Özcan Yavaşi,  Yeni Acil Servis binasına yönelik çalışmaları yerinde inceledi ve Yavaşi’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, sürdürdükleri çalışmalardan ötürü personele teşekkür etti.

Acil Servis projesinde sona doğru gelindiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, mayıs ayı içersinde tamamlanması hedeflenen projede; son teknolojik medikal cihazlarla donatılmış acil servis bölümünün yanısıra, şehrin çok ihtiyacı olan erişkin ve yenidoğan yoğun bakım ünitelerinin de olacağının bilgisini paylaştı.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

  • Turgay Demirci

    Turgay Demirci

    Öncelikle sağlık huzurlu çalışmalar dilerim Eski açil dar sıkışık oluyordu birde doktor yetersiz babam kalp hastasıydı birtürlü iyi edemediler yani tercübesiz dokatorlar hemşireler var onun için Trabzon gitmek zorunda kaldık neyse şimdi ise insallah daha iyi acil servis olacak inşallah doktorlariyla hemsireleriyle iyi olacak yapanlardan Allah razı olsun

    Cevap yaz
    31.03.2023 23:47
Yorum Yap

Rize’de Rafting Türkiye Şampiyonası’nın açılışı yapıldı

Rize’de Rafting Türkiye Şampiyonası’nın açılışı yapıldı

  • 0
  • 0
Çıkan yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi

Çıkan yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi

  • 0
  • 0

Rize'de görülen en yüksek sıcaklık kaç derece olmuştur?