Yeni Acil Servis Binası hizmete açılıyor

  • 3
  • 0

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis Binası inşaatı tamamlandı.

Yaklaşık 6 ay önce modern bir acil servis binasını Rize’ye kazandırma hedefiyle yıkımı gerçekleştirilip inşaat çalışmalarına başlanan Recep Tayyip erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi yeni Acil Servis Binası inşaat çalışmalarında sona gelindi.

RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, sosyal medya hesabından yeni acil servis Binasının çalışmalarının tamamlandığını Rizeli vatandaşlara müjdeledi.

İhtiyaçları belirleyip ve önceliklendirerek acil servis binası ile işe başladıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, “Söz verdiğimiz gibi 6 ay gibi kısa bir sürede üniversite hastanemize modern bir acil servis kazandırdık. Bu yeni binamızda Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi ve ek Erişkin Yoğun Bakım yatakları da hizmet verecek. Göreve başladığımız ilk günden bu yana kararlılıkla sürdürdüğümüz çalışmalarda artık sona doğru yaklaştık” dedi.

“BU HAFTA BÖLÜMLERİ TAŞIMAYI PLANLIYORUZ”
Rize için çok büyük bir soruna ciddi bir çözüm ile katkı sunduklarını belirten Yılmaz, “Bundan sonra halkımız müsterih olsun. Bu hafta bölümleri taşımayı planlıyoruz. Başta bizlerden desteğini esirgemeyen, varlığını her daim hissettiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Üniversitemizin kıymetli Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Üyelerine, Sağlık Müdürümüz ve ekibine, RTEÜ Hastanemizin değerli Başhekimi ve personeline, binamızın yüklenici firması Turgut İnşaata ve emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım. Durmak yok yola devam” ifadelerine yer verdi.

RTEÜ Acil Servis Binası, inşaat işleri tamamlanarak hizmete alınmak üzere İl Sağlık Müdürlüğüne teslim aşamasında.

Yeni Acil Servis Binasının, modern tasarımıyla yaklaşık 10 gün içerisinde vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağı bekleniyor.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

Yorum Yap

'Siberağ-6' operasyonlarında yakalanan 58 zanlıdan 19’u tutuklandı

'Siberağ-6' operasyonlarında yakalanan 58 zanlıdan 19’u tutuklandı

  • 0
  • 0
Ahşap evde çıkan yangın hasara yol açtı

Ahşap evde çıkan yangın hasara yol açtı

  • 0
  • 0

Hangi futbolcu Rizespor formasıyla 'Gol Kralı' olmuştur?